Culinar

(P) Herbalife Nutrition reinventează gătitul
Advertorial

(P) Herbalife Nutrition reinventează gătitul

Herbalife Nutrition te invită să iei parte la o aventură culinară și să descoperi aromele Europei și Africii. Lasă-te inspirat...

(P) Uită ce credeai despre margarină!
Advertorial

(P) Uită ce credeai despre margarină!

De ce se ferește multă lume de margarină? Ce temeri fondate există și ce sunt deja mit sau prejudecată? Cât...

Dulceață de nuci verzi, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Dulceață de nuci verzi, rețeta lui Radu Anton Roman

Dulceața de nuci verzi este o adevărată delicatesă culinară. Gustul fin și inconfundabil al dulceței și textura nucilor plasează acest...

Rețeta originală de pandișpan pufos a Sandei Marin
Culinar

Rețeta originală de pandișpan pufos a Sandei Marin

Vă mai aduceți aminte de pandișpanul pufos și delicios pe care vi-l pregăteau bunicile și mamele în copilărie? Pandișpanul este...

(P) Îți place să gătești? Aceste băuturi alcoolice pot fi ingredientul secret al rețetelor tale! 
Advertorial

(P) Îți place să gătești? Aceste băuturi alcoolice pot fi ingredientul secret al rețetelor tale! 

Mâncarea și băutura au făcut întotdeauna casă bună împreună, tocmai de aceea multe băuturi alcoolice sunt folosite nu doar la...

Cum prepari cea mai bună dulceața de cireșe. Rețeta Sandei Marin
Culinar

Cum prepari cea mai bună dulceața de cireșe. Rețeta Sandei Marin

Cui nu-i place dulceața de cireșe? Cireșele sunt unele dintre cele mai îndrăgite fructe în sezonul cald și sunt delicioase...

Saramură oltenească de pui, rețeta lui Horia Vârlan
Culinar

Saramură oltenească de pui, rețeta lui Horia Vârlan

Este un fel de mâncare delicios, adorat de întreaga familie și foarte, foarte ușor de preparat. Saramură oltenească de pui,...

Pâine fără drojdie și fără dospire, rețeta bloggerului “Divă în bucătărie”
Culinar

Pâine fără drojdie și fără dospire, rețeta bloggerului “Divă în bucătărie”

Aceasta rețetă de pâine poate fi o soluție pentru cei care doresc să aibă o pâine caldă și proaspătă pe...

Bucate boierești: Rețeta de cozonac a lui Mihail Kogălniceanu
Culinar

Bucate boierești: Rețeta de cozonac a lui Mihail Kogălniceanu

Cozonacul este un aliment obligatoriu pe masa tradițional românească de Paște și Crăciun. Chiar dacă, în zilele noastre, se găsește...

Cum gătește Chef Sorin Bontea peștele pentru masa de Florii
Culinar

Cum gătește Chef Sorin Bontea peștele pentru masa de Florii

Pe celebrul bucătar Sorin Bontea (49 de ani) îl cunoaștem din emisiunile “Masterchef”, “Chefi la cuțiete” și „Asia Express”. Dar...

Cele mai bune gogoși fără drojdie. Rețeta Alinei Gologan, MasterChef
Culinar

Cele mai bune gogoși fără drojdie. Rețeta Alinei Gologan, MasterChef

Alina Gologan (30 ani, Timișoara) este câștigătoarea ultimei ediții MasterChef (Pro TV). Vloggerița de lifestyle a impresionat juriul și audiența...

Delicioasă, dietetică și plină de vitamine: Ciorbă de verdețuri de sezon, rețeta Sandei Marin
Culinar

Delicioasă, dietetică și plină de vitamine: Ciorbă de verdețuri de sezon, rețeta Sandei Marin

Este incredibil de ușor de făcut, se prepară din cele mai ieftine, gustoase și sănătoase ingrediente – verdețuri de sezon...

Gogoși fără drojie. Rețeta bloggerului Diva în Bucătărie
Culinar

Gogoși fără drojie. Rețeta bloggerului Diva în Bucătărie

Unul dintre cele mai dorite deserturi de preparat acasă zilele acestea a fost gogoașa. Dar cum să faci gogoși când...

Drobul tradițional de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Drobul tradițional de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman

„Amintire milenară a Paștelui Ortodox, numit pe alocuri plăcintă de cighir, drobul este strofa a patra, cea care se recită...

Cum prepari maiaua „veșnică” – drojdia care nu se strică niciodată și se poate refolosi la nesfârșit
Culinar

Cum prepari maiaua „veșnică” – drojdia care nu se strică niciodată și se poate refolosi la nesfârșit

Nimic nu se compară cu pâinea făcută în casă. Textura, mirosul și gustul franzelei aburinde, coapte în propria bucătărie, sunt...

Pască tradițională de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Pască tradițională de Paște, rețeta lui Radu Anton Roman

Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele trebuie să se gândească de pe acum la cum va arăta masa...

Cremă de zahăr ars cu portocală. Rețetă rapidă de la Ela Crăciun
Culinar

Cremă de zahăr ars cu portocală. Rețetă rapidă de la Ela Crăciun

Prezentatoarea tv și bloggerița Ela Crăciun a postat pentru comunitatea ei din social media o nouă rețetă rapidă de desert...

Secretul rețetei clasice de pizza, dezvăluit de un bucătar italian. Care-i cea mai bună făină pentru blatul perfect
Culinar

Secretul rețetei clasice de pizza, dezvăluit de un bucătar italian. Care-i cea mai bună făină pentru blatul perfect

Cui nu-i place pizza? Cu blat subțire sau pufos, cu multă, multă brânză, cu salam picant sau fâșii savuroase de...

„Cartofi săraci”, rețeta lui Radu Anton Roman. Cea mai ieftină și delicioasă mâncare de post
Culinar

„Cartofi săraci”, rețeta lui Radu Anton Roman. Cea mai ieftină și delicioasă mâncare de post

Cartoful se numără printre legumele nelipsite din bucătăria românilor. Îl găsești peste tot, în orice magazin alimentar, este gustos, sățios...

Rețetă pentru situații de criză. Cum prepari „pâinea săracului”, în doar 10 minute
Culinar

Rețetă pentru situații de criză. Cum prepari „pâinea săracului”, în doar 10 minute

În contextul epidemiei de coronavirus, fiecare dintre noi trebuie să fie cât mai chibzuit cu banii și trebuie să adopte...

12345...