Culinar

Alina Pușcaș are o rețetă de găluște cu prune pufoase și delicioase care nu îngrașă. „E cu totul altceva!”
Culinar

Alina Pușcaș are o rețetă de găluște cu prune pufoase și delicioase care nu îngrașă. „E cu totul altceva!”

Ne aflăm în sezonul găluștelor cu prune, iar dacă nu ați apucat să le preparați anul acesta, vă propunem o...

Lapte de pasăre preparat după rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. „O abordare un pic diferită!”
Culinar

Lapte de pasăre preparat după rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. „O abordare un pic diferită!”

Este o rețetă de desert clasică, delicioasă, ce ne trimite cu gândul la copilărie și se numără printre preferatele celebrului...

Cum să faci muștar de casă fără conservanți! Inclusiv muștar Dijon
Culinar

Cum să faci muștar de casă fără conservanți! Inclusiv muștar Dijon

Descoperă cât este de simplu să faci muștar de casă, din boabe bine coapte și diverse mirodenii aromate. Nu trebuie...

Secretul lui Chef Sorin Bontea pentru o tocăniță savuroasă. Trucul se poate aplica la orice mâncare cu sos
Culinar

Secretul lui Chef Sorin Bontea pentru o tocăniță savuroasă. Trucul se poate aplica la orice mâncare cu sos

Tocănițele se numără printre preparatele preferate ale românilor. Se fac ușor, cu orice fel de tip de carne și legume...

Cum păstrezi icrele. Cum se congelează și ce fel de icre rezistă mai mult!
Culinar

Cum păstrezi icrele. Cum se congelează și ce fel de icre rezistă mai mult!

Află care este cea mai bună metodă să păstrezi icrele! Citește cum se curăță corect icrele proaspete, cum se conservă...

10 aperitive rapide fără foc. Delicii răcoroase pentru zile caniculare!
Culinar

10 aperitive rapide fără foc. Delicii răcoroase pentru zile caniculare!

Pregătește câteva platouri cu aperitive rapide fără foc, dacă ai musafiri în cele mai fierbinți zile de vară. Nu trebuie...

Pelteaua, cel mai bun jeleu natural. Din ce fructe se face!
Culinar

Pelteaua, cel mai bun jeleu natural. Din ce fructe se face!

Pelteaua este cea mai fină delicatesă care se poate obține din fructe. Este un jeleu natural foarte aromat și apreciat...

Carnea de struț! Cât este de sănătoasă și cum se consumă!
Culinar

Carnea de struț! Cât este de sănătoasă și cum se consumă!

Carnea de struț începe să câștige teren și în bucătăria românească. Tot mai multe gospodine o apreciază deoarece are un...

Cum să pregătești acasă aripioare ca la KFC! Cele mai bune trucuri
Culinar

Cum să pregătești acasă aripioare ca la KFC! Cele mai bune trucuri

Rețeta originală este secretă, dar nu este deloc greu să faci singură aripioare ca la KFC, crocante, picante și delicioase!...

Amarantul. Ce plantă este, ce beneficii are și cum se gătește!
Culinar

Amarantul. Ce plantă este, ce beneficii are și cum se gătește!

Amarantul este apreciat încă din Antichitate drept sursă de energie și vitalitate. Gladiatorii consumau semințele de amarant, plantă care era...

Prăjitură rapidă din doar trei ingrediente. Rețeta Nicoletei Luciu
Culinar

Prăjitură rapidă din doar trei ingrediente. Rețeta Nicoletei Luciu

De când a devenit mama, Nicoleta Luciu s-a experimentat în gătit, iar dulciurile se numără printre preferatele copiilor ei. Nicoleta...

Ce poți găti la airfryer! Preparate mai gustoase decât la tigaie
Culinar

Ce poți găti la airfryer! Preparate mai gustoase decât la tigaie

Află ce poți găti la airfryer, friteuza cu aer cald în care poți prepara tot felul de mâncăruri delicioase și...

Sandviciuri fără carne! 5 idei delicioase și sănătoase
Culinar

Sandviciuri fără carne! 5 idei delicioase și sănătoase

Pregătește mai des sandviciuri fără carne, cu multe legume, salate și brânzeturi. Vor avea arome extraordinare și îți vor ține...

Tort de ciocolată cu banane fără făină. Rețeta Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef 2022
Culinar

Tort de ciocolată cu banane fără făină. Rețeta Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef 2022

Cui nu-i place tortul de ciocolată? Este o prăjitură festivă, elegantă, savuroasă, numai bună de pregătit pentru momentele speciale din...

Cum prepari cea mai bună socată. De ce nu trebuie să speli florile de soc
Culinar

Cum prepari cea mai bună socată. De ce nu trebuie să speli florile de soc

Socata este o băutură răcoritoare perfectă pentru acest sezon. Dar pentru a te bucura pe deplin de parfumul florilor de...

Care este diferența dintre șnițel și pane? Cum se pregătesc corect!
Culinar

Care este diferența dintre șnițel și pane? Cum se pregătesc corect!

Ce delicioase sunt bucățelele de pui pane și cât de gustos este un șnițel subțire din carne de vițel! Fiecare...

Sosul de soia. Ce beneficii are și cum se folosește în bucătărie!
Culinar

Sosul de soia. Ce beneficii are și cum se folosește în bucătărie!

Sosul de soia se obține din boabe de soia și de grâu lăsate la fermentat. El are un gust aparte,...

Secretul lui Chef Florin Dumitrescu pentru un sos Bolognese autentic. „Am învățat să-l gătesc în Italia”
Culinar

Secretul lui Chef Florin Dumitrescu pentru un sos Bolognese autentic. „Am învățat să-l gătesc în Italia”

Sosul Bolognese se numără printre preparatele tradiționale italienești preferate de întreaga lume. Cu siguranță, oricine este pasionat de gătit a...

Cum prepară Chef Sorin Bontea pasca fără aluat
Culinar

Cum prepară Chef Sorin Bontea pasca fără aluat

Pasca se numără printre preparatele care nu trebuie să lipsească de pe masa tradițională de Paște. Anul acesta, la mare...

Pizza de post, după rețeta Paulei Seling. Secretul artistei pentru unui blat vegetal foarte crocant
Culinar

Pizza de post, după rețeta Paulei Seling. Secretul artistei pentru unui blat vegetal foarte crocant

Suntem în postul Paștelui, iar gospodinele sunt în căutare de noi rețete delicioase vegetariene pentru a diversifica meniul zilnic al...