Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă

De Adina Radu, Camelia Diaconu, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 11:38
Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată? Dar dacă visezi că îți faci un test de sarcină, ce înseamnă? Află ce semnifică visul în care ești gravidă, dar și care sunt motivele pentru care femeile visează să sunt gravide. Interpretare vise!

În general, visele despre sarcină simbolizează lucruri pozitive, precum dezvoltarea personală, schimbări pozitive în viața personală sau în carieră. Pentru a-ți da seama ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată, trebuie să ții cont de mai multe detalii din vis și să își amintești cât mai multe dintre ele.

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă?

  • Gravidă în vis – poate semnifica o dorință

În mod conștient (sau inconștient în unele cazuri) femeile își doresc să aibă un copil, dar amână de teama responsabilității uriașe. Se poate ca unele femei să fi avut avorturi spontane și să fi rămas cu dorința neîndeplinită de a deveni mamă.

  • Gravidă în vis – cineva apropiat așteaptă un copil sau tocmai a născut

Când ai o soră, o colegă sau o prietenă care tocmai a născut sau urmează să devină mamă e posibil ca dorința să fii mamă să se activeze cumva și presiunea socială să se simtă.

  • Gravidă în vis – ești tristă

Dacă viseză că ești gravidă și te trezești tristă s-ar putea să fii nostalgică, să simți dorul de familie sau de copilărie.

  • Gravidă în vis – ești fericită

Dacă te trezești fericită după ce ai un vis în care ești gravidă este un semn important. Dacă simți pace, liniște sau optimism înseamnă că te așteaptă lucruri bune, că urmează schimbări pozitive în viața ta. Copilul reprezintă inocență, puritate și fericire. Trebuie să ai un pic de curaj și totul va fi bine.

Gravidă în vis – semnificație vis

Visele în care îți dai seama brusc că ești însărcinată semnifică o schimbare, o dezvoltare a a vieții personale sau profesionale, pe care încă nu ești pregătită să o faci cunoscută celor din jur. Dacă visezi că ești gravidă, mai poate însemna o teamă de noi responsabilități.

Ce înseamnă dacă visezi că faci un test de sarcină

Mai multe schimbări au loc în viața ta și simți că treci printr-un text care îți arată dacă ești pregătită pentru ele. Mai poate însemna că te temi să devii mămică.

Ce înseamnă dacă visezi că ești în travaliu

Visele despre travaliu reflectă sentimentele și emoțiile tale legate de noi proiecte sau de oamenii din viața ta.

Ce înseamnă dacă visezi că naști

Vei depune mult efort pentru proiectele în care ești implicată. De asemenea, dacă aștepti un copil sau încerci să rămâi gravidă în realitate poate însemna că își dorești un copil și că ai emoții cu privire la travaliu și la naștere.

Ce înseamnă dacă visezi că faci un avort

Dacă ai avut un vis în care avortai ar putea să însemne că ești temătoare și eziți să pleci pe un drum nou în viață. Dacă ai visat că altcineva făcea un avort, relația cu persoana în cauză devine mai apropiată.

Ce înseamnă dacă visezi că ai găsit un bebeluș

Dacă găsești un copil în vis înseamnă că ți-ai atins obiectivele propuse și potențialul ascuns.

Vezi și ce înseamnă dacă visezi o persoană decedată și ce înseamnă când visezi șerpi

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!