Culinar

Secretul rețetei clasice de pizza, dezvăluit de un bucătar italian. Care-i cea mai bună făină pentru blatul perfect
Culinar

Secretul rețetei clasice de pizza, dezvăluit de un bucătar italian. Care-i cea mai bună făină pentru blatul perfect

Cui nu-i place pizza? Cu blat subțire sau pufos, cu multă, multă brânză, cu salam picant sau fâșii savuroase de...

„Cartofi săraci”, rețeta lui Radu Anton Roman. Cea mai ieftină și delicioasă mâncare de post
Culinar

„Cartofi săraci”, rețeta lui Radu Anton Roman. Cea mai ieftină și delicioasă mâncare de post

Cartoful se numără printre legumele nelipsite din bucătăria românilor. Îl găsești peste tot, în orice magazin alimentar, este gustos, sățios...

Rețetă pentru situații de criză. Cum prepari „pâinea săracului”, în doar 10 minute
Culinar

Rețetă pentru situații de criză. Cum prepari „pâinea săracului”, în doar 10 minute

În contextul epidemiei de coronavirus, fiecare dintre noi trebuie să fie cât mai chibzuit cu banii și trebuie să adopte...

(P) Cea mai simplă rețetă de șnițel de pui
Advertorial

(P) Cea mai simplă rețetă de șnițel de pui

Bucățile de carne dezosată, de pui, porc sau vită, acoperite de un strat crocant de pesmet și apoi prăjite vor...

Cum prepară Carmen Brumă salata dietetică de post
Culinar

Cum prepară Carmen Brumă salata dietetică de post

Postul este o perioadă importantă pentru toți cei care vor să se purifice pe plan spiritual și trupesc. Din punct...

Rețete deosebite: Albă ca Zăpada de post
Culinar

Rețete deosebite: Albă ca Zăpada de post

Chiar dacă ne aflăm în perioada postului, nu înseamnă că nu ne putem răsfăța cu un desert savuros și ușor...

Sarmale delicioase de post, după rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Sarmale delicioase de post, după rețeta lui Radu Anton Roman

Celebrul jurnalist, scriitor și realizator de televiziune Radu Anton Roman (19.08.1948 – 29.08.2005) a cochetat și cu domeniul gastronomic în...

Pilaf bulgăresc de post. Rețeta delicioasă a Sandei Marin
Culinar

Pilaf bulgăresc de post. Rețeta delicioasă a Sandei Marin

Orezul este unul dintre cele mai utilizate alimente în perioada postului. Este hrănitor, gustos și se poate prepara rapid, în...

Rețeta măicuțelor de la Mânăstirea Prislop: Cei mai buni ardei umpluți de post
Culinar

Rețeta măicuțelor de la Mânăstirea Prislop: Cei mai buni ardei umpluți de post

Îți plac ardeii umpluți? Cui nu-i plac? Sunt un preparat culinar delicios, sănătos și consistent, potrivit pentru orice sezon. Pentru...

(P) Povestea ta de Crăciun cu arome locale
Advertorial

(P) Povestea ta de Crăciun cu arome locale

În decembrie, vrei să te bucuri de perioada sărbătorilor. Te invităm să petreci momente magice, într-o atmosferă festivă, care aduce...

Spiritul DULCE al sărbătorilor
Culinar

Spiritul DULCE al sărbătorilor

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Grace Couture Cakes revine cu o nouă colecție de torturi, prăjituri și cadouri...

(P) OMG!Burger, noul preparat al restaurantului Burger si Scoici
Advertorial

(P) OMG!Burger, noul preparat al restaurantului Burger si Scoici

Restaurantul Burger si Scoici, situat pe Str. Smardan 41, vine in intampinarea clientilor sai imbogatindu-si permanent meniul in functie de...

Fursecuri de post
Culinar

Fursecuri de post

Fursecuri de post cu mere, incredibil de gustoase. Dovada că și în post poți mânca dulciuri din cele mai delicioase...

Mâncare de gutui de post
Culinar

Mâncare de gutui de post

Mancare de gutui de post, delicioasă și foarte ușor de făcut. Poate că nu te-ai fi gândit să le prepari...

Salam de biscuiți de post
Culinar

Salam de biscuiți de post

Daca vrei un salam de biscuiti de post, acesta este un desert delicios şi foarte popular în zilele de post....

Tu alegi the Best Meatless Burger in Town!
Advertorial

Tu alegi the Best Meatless Burger in Town!

Restaurantul Burger si Scoici lanseaza provocarea verii si premiaza cei mai buni burgeri fara carne ce imita perfect gustul celor...

Socată, rețeta bunicii. Cum se prepară socata fiartă sau socata fără drojdie
Culinar

Socată, rețeta bunicii. Cum se prepară socata fiartă sau socata fără drojdie

Socata, rețeta bunicii, e foarte ușor de făcut. Socata este o băutură tradițională românească, care se bea la finalul primăverii...

(P) Evenimentul gastronomic al anului 2019 în România: Flavours Haute Couture
Culinar

(P) Evenimentul gastronomic al anului 2019 în România: Flavours Haute Couture

La sfârșitul lunii martie, la Flavours in The Garden@Clubul Diplomatic București, Flavours și-a reconsolidat poziția de trendsetter în domeniul gastronomic,...

(P) 16 sfaturi pentru a deveni o gazdă bună într-un restaurant
Advertorial

(P) 16 sfaturi pentru a deveni o gazdă bună într-un restaurant

Ca gazdă sau hostess de restaurant, sunteți prima și ultima persoană cu care interactioneaza clientii unui un restaurant. Din această...

Cea mai bună mâncare de spanac, după rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Cea mai bună mâncare de spanac, după rețeta lui Radu Anton Roman

Scriitor, jurnalist și gastronom, Radu Anton Roman ne-a lăsat moștenire unele dintre cele mai gustoase rețete – simple și tradiționale....

12345...