Dieta cu cuie: Slăbeşti uşor şi rapid, 10 kilograme în 5 zile

De Diana Zagrean, pe

Pasul 3: Baţi un cui în curea şi strângi cureaua

Strânge cureaua şi nu mai mânca toate prostiile. Dacă ştii că ţi se face foame zilnic, la serviciu, după ora 15, nu lua bani la tine să cumperi un sandviş de la tonomat, un croissant de la magazin sau biscuiţi cu cremă de la chioşc. Mai bine adu-ţi de acasă nişte morcovi tăiaţi pe lung, nişte mere, piersici, pepene. Aduci şi un aport de vitamine, consumi şi mai multe fibre şi nici nu adaugi 1000 de calorii la masa de prânz.
În plus, dacă faci economie la dulciuri, s-ar putea să îţi rămână şi ceva bani la sfârşitul lunii, să cumperi o rochiţă nouă, o măsură mai mică.
Citeşte şi Dietă: Cum să ai o siluetă perfectă cu bani puţini

Pasul 4: Nu îţi bate cuie în talpă

Potrivit dicţionarelor, să-ţi baţi singur cuie în talpă înseamnă să-ţi faci singur rău. Adică tot ce face fiecare femeie care ia de capul ei pastile de slăbit, începe diete şi renunţă după o săptămână atacând ciocolata ca pe un vechi amant.
Slăbitul nu este ceva imposibil atâta timp cât nu suferi de o boală de nutriţie sau genetică.
În loc să te înfometezi, să îţi treci organismul prin tot felul de şocuri şi să te trezeşti că tocmai scopul pentru care voiai să slăbeşti (să fii mai atractivă şi sănătoasă) a fost spulberat de zecile de experimente eşuate, mai bine propune-ţi să fii sănătoasă.
Mănâncă normal şi sănătos, fără fast-food, fără sucuri chimice şi fără multe dulciuri, dar nu te simţi vinovată de parcă ai ucis pe cineva atunci când mănânci la 12 noaptea un rând dintr-o ciocolată. Simte-i gustul şi gândeşte-te că mâine vei alerga 10 minute în plus, ca să te poţi bucura de încă o pătrăţică.
Un regim alimentar echilibrat, cu mâncare normală, în cantităţi rezonabile, alături de ceva sport săptămânal te ajută să slăbeşti pe termen lung, fără să-ţi pui în pericol sănătatea.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!