George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 11:39

Liderul AUR George Simion se va căsători cu logodnica lui, Ilinca Munteanu, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, iar la el ar urma să participe 10.000 de invitați.

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

Politicianul a anunțat programul zilei, precizând că nuntașii vor avea parte de mai multe surprize, printre care și accesul, contra cost, la un balon cu aer cald. Intrarea la eveniment se va face pe bază de brățară, similar cu intrarea la un festival. Brățările vor fi inscripționate cu motive tradiționale pe care scrie Ilinca și George Simion și mesajul „Uniți din iubire”.

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, pe lângă artiști precum Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașcu și alții, la eveniment va fi și muzică folk și rock, trupa Pheonix, Adrian Naidin și Maria Gheorghiu.

Copiii vor avea activități dedicate, cu teatru de păpuși, ateliere de călărie, de desen, grafitti și sculptură. De asemenea, un balon cu aer cald, o demonstrație ecvestră, precum și daci și romani vor întregi activitățile, scrie News.ro

Programul nunții este următorul: 

VINERI, 26 AUGUST

 • Toată ziua – amenajare locaţie, pregătire food court, preparare sarmale
 • Ora 16:00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

 • 07:00 – sosirea participanților.
 • 10:00 briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat vis-a-vis de terenul pe care se desfășoară evenimentul. 
 • Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking).
 • 12:00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.
 • 14:00 – începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.
 • 23:00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală.

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

 • Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale. 
 • Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului.
 • Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii.
 • Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea. 

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea. 

ACCES

Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să își procure din timp brățările de acces pentru evitarea aglomerației. 

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

PARCARE

Mai multe parcări au fost amenajate în zonă și în locații aflate în vecinătatea localității. Acestea sunt marcate special. Organizatorii îndeamnă participanții veniți cu mașinile din alte zone să acceseze parcările din locațiile indicate pe site-ul georgesimion.ro și să folosească autocarele pentru a ajunge în locație. 

PARCARE PENTRU PRESĂ

În perimetrul de siguranță al evenimentului nu se parchează nicio mașină, cu excepția vehiculelor utilitare (transport marfă și logistică). Pentru presă este disponibil un sector din parcarea amenajată la Stadionul din localitate.

Potrivit lui Simion, evenimentul l-ar fi costat, până acum, 12.000 euro, bani care ar proveni din donații sau care au fost cadou de la nași. A mai precizat și că a cumpărat o varietate mare de legume, pe care ar fi cheltuit 7.000 de lei. Tot potrivit lui, la nuntă va fi un ceaun de două tone de vânat în care vor intra și legumele.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: O doctoriță a fost bătută de un pacient în Spitalul Municipal din Fetești. În urma agresiunii, femeia a fost internată

Citește și: Șofer român, surprins de atitudinea a doi șoferi ucraineni: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Citește și: Doi frați gemeni și-au resuscitat tatăl cu mișcări învățate din filme

Citește și: Angajata unui fast food, ucisă de un client nemulțumit de sendvișul comandat

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergențe. Așa că avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni, din Fălticeni, și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”, a declarat George Simion.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie.

Încă din 11 iunie, George Simion, în vârstă de 35 de ani, a invitat, printr-un mesaj video pe Facebook, populația României să participe la nunta sa cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani. Condiția pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanții să fie îmbrăcați în ie tradițională românească.

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!