Angajata unui fast food, ucisă de un client nemulțumit de sendvișul comandat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iunie 2022, 18:12

Angajata unui fast-food din Atlanta, SUA, a fost ucisă, iar o alta rănită grav, după ce un client le-a împușcat, nemulțumit fiind de sendvișul comandat, informează Today.

Angajata unui fast food, ucisă de un client nemulțumit de sendvișul comandat

O tânără de 26 de ani a fost ucisă, iar alta de 24 rănită din cauza nemulțumirii clientului care avea o armă în posesie. Autoritățile și proprietarul localului au confirmat că, la momentul atacului, în restaurant se afla și fiul de 5 ani al angajatei rănite.

„A venit un client nemulțumit de sendvișul lui”, a declarat proprietarul. „Vă vine sau nu să credeți, avea prea multă maioneză”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după victoria lui David Popovici: „Nu mă simt mândru pentru rezultatele lui. Nici România nu ar trebui s-o facă”

Citește și: O femeie a aflat că avea cancer ovarian în stagiul 3, după ce medicul i-a ignorat simptomele

Citește și: Ce ritual bizar are o influenceriță din UK când pleacă de acasă. „Și voi faceți acest lucru sau sunteți normali?”

Clientul, care a mai frecventat în trecut restaurantul însă fără incidente, a avut o discuție aprinsă cu staff-ul, ulterior începând să tragă în angajați. Managerul restaurantului a recurs și el la armă. Ambele angajate au fost transportate la spital, unde una a fost declarată decedată, iar cealaltă se află în stare critică.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut în urma unui pont. Identitatea sa și a victimelor nu a fost făcută publică, fiind vorba despre o anchetă în curs. „Da, e vorba de un sendviș. Cineva a eșuat în a rezolva un conflict prin decizia de a acționa, în loc de a pleca. Acum a lăsat familii devastate în urmă”, au declarat autoritățile. „Fiul angajatei rănite urmează să fie consiliat”, a completat.

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!