Ce mesaj a lăsat tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din Capitală

De Unica.ro, pe

Un tânăr de 21 de ani a murit luni, 31 ianuarie 2022, după ce s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din Capitală. Corpul lui a fost găsit în apropierea hotelului, ulterior aflându-se că tânărul era cazat acolo. Alarma a fost dată de la primele ore ale dimineții, când cineva a anunțat tragedia la 112.

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”, a transmis, în cursul zilei de luni, Poliția Capitalei într-un comunicat de presă, conform Libertatea.ro

Citește și – Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Citește și – Molnupiravir, primul medicament ce tratează COVID-19, va ajunge marți în România

Citește și – Anca Pandrea s-a accidentat recent. Cum se simte actrița

Citește și – Cheslie Kryst, fosta Miss America 2019, s-a sinucis la vârsta de 30 de ani

Potrivit Adevărul.ro, tânărul ar fi lăsat un mesaj vocal înregistrat pe telefon, înainte de a face cumplitul gest. În respectivul mesaj, acesta și-ar învinovăți familia, atât pentru modul în care a fost crescut, cât și pentru faptul că ar fi fost aspru judecat din cauza orientării sale sexuale.

 „M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut! Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni”, ar fi un fragment din mesajul înregistrat lăsat de tânăr.

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului la numărul de telefon 0800 801 200, apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea, sau prin email la [email protected]

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!