Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 12:19

Pe 29 aprilie 2019, a doua zi după Paște, designerul vestimentar Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident îngrozitor de mașină. Ciobanu avea 43 de ani. Tragedia s-a produs în județul Constanța, pe DJ226 Năvodari-Săcele. Creatorul de modă se afla singur la volan și circula cu o viteză foarte mare când a pierdut controlul mașinii și s-a ciocnit puternic de un copac. Potrivit autorităților, Răzvan Ciobanu a condus atunci sub influența consumului excesiv de droguri și alcool.

Potrivit Fanatik, la locul impactului, unde designerul și-a pierdut viața, rudele și apropiații au montat o placă albă comemorativă din ceramică pe care au scris câteva cuvinte emoționante:

Îmi vine să desfac aerul

Să rup munții

Să unesc oceanele

Să calc în picioare

Toate barierele lumii

Să-mi fac cărare

Până la ceruri

Până dincolo de ele

Să strig să nu plec… – sunt versurile scrise pe placa așezată lângă o cruce din lemn, în dreptul copacului de care s-a izbit mașina designerului.

Ce s-a întâmplat cu fostul partener de viață al lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a avut o relație cu medicul Marius L. Cei doi trecuseră prin câteva certuri în ultimele luni de viață ale lui Răzvan și erau despărțiți în momentul în care designerul și-a pierdut viața. Cu toate acestea, medicul a participat la înmormântarea lui Ciobanu, care a avut loc pe 2 mai 2019, în Cimitirul Progresu, din București.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, noi acuzații la adresa lui CRBL: „A vrut să mă agreseze!”

Citeşte şi: Antonia, de nerecunoscut după ce și-a făcut breton: „Am crezut că ești Inna!”

Citeşte şi: Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Citeşte şi: Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

După decesul lui Răzvan, medicul și-a încheiat activitatea din mediul online unde își promova cabinetul medical care îi poartă numele. Marius L. a dispărut definitiv din spațiul public și pentru că fanii lui Ciobanu îl acuzau că l-ar fi agresat fizic pe designer. Răzvan Ciobanu a postat în trecut pe conturile sale sociale câteva fotografii în care apărea lovit la nivelul feței.

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el – explica, în urmă cu câțiva ani, Răzvan Ciobanu, potrivit wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!