Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 13:15

Loredana Chivu a făcut recent câteva dezvăluiri emoționante legate de trecutul său. Fosta asistentă de televiziune a povestit, în cadrul podcastului “În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, de la Kanal D, că pe când avea 18 ani, tatăl său s-a sinucis.

El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine. Și pentru că nu avea dreptul să facă așa ceva, când avea doi copii mari, frumoși.

Parcă și acum văd curtea cu porțile deschide, cum se întâmpla la noi. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește. Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia, ce mai rămăsese din ea, toată viața. Sufeream enorm, enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă – a relatat Loredana Chivu, cu glasul îndurerat.

Citeşte şi: Dani Oțil își vinde celebra garsonieră în care a locuit cu Mihaela Rădulescu: „Încă mai are pereții încărcați”

Citeşte şi: Antonia, de nerecunoscut după ce și-a făcut breton: „Am crezut că ești Inna!”

Citeşte şi: Loredana Groza, subiect în presa străină după ce s-a dus cu Nick Casciaro în Italia

Citeşte şi: Diagnosticul primit de Lucian Viziru după ce, inițial, medicii l-au suspectat de infarct. „E o afecțiune de care poate suferi oricine”

Fosta asistentă de televiziune a mai spus că muncește de la o vârstă fragedă și nu îi este rușine de alegerile făcute în tinerețe:

Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Am ales altă viață, mi-am urmat inima și am ajuns din nou jos. De multe ori am vrut să-mi dau demisia să plec de unde lucram. Eu muncesc de mic copil. Ce e așa de grav dacă vinzi cartofi în piață?

Moderatorul podcast-ului a întrebat-o pe Loredana și câteva lucruri legate de viața ei amoroasă, mai exact dacă au existat violențe în relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

O altă traumă. S-a întâmplat (n.r. – să fie bătută) când eram însărcinată. În două luni am pierdut copilul pe care mi-l doream – a spus Loredana, adăugând apoi că a încercat să se sincuidă la scurt timp după această tragedie.

Am luat toate pastilele pe care le-am gasit atunci în casă. După, nu mai știu… M-a trezit la Terapie Intensivă după trei zile – a completat blonda.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!