Diagnosticul primit de Lucian Viziru după ce, inițial, medicii l-au suspectat de infarct. „E o afecțiune de care poate suferi oricine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 ianuarie 2022, 12:58

Lucian Viziru (45 de ani) a început anul 2022 internat în spital. Artistul a ajuns la Spitalul Floreasca, din București, pe 31 decembrie 2021, după ce e acuzat dureri puternice în piept și o stare generală de rău.

Au început dureri în capul pieptului, durerea se ducea pe brațul stânga jos. Am aflat că ăsta este semn de infarct ulterior. M-am dus lal spitalul de Urgență unde am fost tratat foarte bine. A fost dureros. Când enzimele au ieșit pozitive am făcut pe mine, la figurat. M-au băgat într-un salon de Terapie Intensivă unde eram monitorizat în permanență, au început atacurile de panică. Mi-era frică să adorm – spunea Viziru, în urmă cu câteva săptămâni.

De curând, Lucian Viziru a vorbit despre diagnosticul primit de medici, după ce a a fost suspus mai multor investigații medicale. În momentul internării în spital, cântărețul a fost suspect de infarct. Ulterior, după mai multe analize, s-a stabilit că artistul a suferit o miocardită.

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, aș fi avut o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii – a explicat Lucian Viziru, într-un material video, postat pe Youtube.

Citeşte şi: Lucian Viziru, despre experiența din spital: „M-au băgat la ATI. Mi-era frică să adorm!”

Citeşte şi: Maria Constantin, despre cum a curtat-o Dan Bittman: „Să zic, să nu zic?”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu o ironizează pe Iulia Albu: „Și-a păstrat stilul de naftalină”

Citeşte şi: Sora Andreei Tonciu, Lorena, de nerecunoscut după operațiile estetice. Cele două seamănă acum izbitor de mult

Tot în aceeași înregistrare, Viziru a discutat și despre problema vaccinări anti-COVID-19, deoarece mulți dintre fanii lui i-au spus că problemele de sănătate avuute la începutul anului au fost din cauza imunizării. Viziru a ținut să lămurească această prolemă și spune că nu există absolut nicio legătură între vacinare și miocardita cu care a fost diagnosticat.

După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2. Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin – a adăugat fostul component al trupei “Gaz pe foc”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!