Loredana Groza, subiect în presa străină după ce s-a dus cu Nick Casciaro în Italia

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 10:36

Loredana Groza a atras atenția presei italiene prin colaborarea sa cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. Loredana și Nick s-au dus în urmă cu câteva zile în Italia pentru a înregistra o piesă nouă. Cei doi au făcut și o vizită la sediul consilierului pentru Cultură, Guido Trebo, unde Nick Casciaro a primit felicitări oficiale din partea orașului Arco pentru triumful său la X Factor România.

Publicațiile locale au scris despre cei doi, iar Loredana a fost descrisă drept „cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută în România”.

„Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” în 2014. Nick Casciaro a fost câțiva ani mai târziu și finalistul show-ului Italia’s Got Talent. El a venit însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută publicului din România”, au scris jurnaliștii italieni în publicația ladigetto.it.

Consilierul le-a făcut invitaților câteva cadouri simbolice, printre care și calendarul Municipiului Arco. În prezența consilierului, Nick Casciaro a interpretat la voce și pian celebra piesă „Imagine” de la John Lennon. Nick l-a impresionat pe consilier, el fiind la bază muzician și profesor de canto, de talentul său muzical deosebit.

Citeşte şi: De ce nu ar participa Delia niciodată la Asia Express: „Aș intra în pământ de rușine!”

Citeşte şi: Dani Oțil își vinde celebra garsonieră în care a locuit cu Mihaela Rădulescu: „Încă mai are pereții încărcați”

Citeşte şi: Diagnosticul primit de Lucian Viziru după ce, inițial, medicii l-au suspectat de infarct. „E o afecțiune de care poate suferi oricine”

Citeşte şi: Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Solista are ordin de restricție împotriva pictorului

Despre Loredana și Nick, consilierul a avut doar cuvinte de laudă și a spus că a rămas plăcut impresionat de vocea câștigătorului de la X Factor.

A fost o întâlnire deosebit de plăcută pentru că Nick și Loredana sunt oameni cu adevărat extraordinari și plini de viață. Și apoi, trebuie să recunosc că am fost uimit de vocea lui Nick, care este și mai frumoasă și mai interesantă când este auzită live – se mai arată în articol.

Finala X Factor 2021 a avut loc înainte de Crăciun, pe 23 decembrie 2021. Marele câștigător al premiului de 50,000 de euro a fost italianul Nick Casciaro, în vârstă de 32 de ani, reprezentantul echipei Loredanei Groza. Nick s-a născut în Bolzano, Italia, este pasionat de muzică și sport și are o iubită italiancă, pe nume Maria Sacchi. Nick a câștigat X Factor, sezonul 10, după ce s-a luptat cu Aandrei Duțu, din echipa lui Ștefan Bănică, cu trupa formată de Delia, Jomajii și cu Bryana Holingher, reprezentanta exhipei lui Florin Ristei. Finaliastul a fost ales exclusiv prin votul telespectatorilor.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!