Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 16:22

Mihaela Cernea ex-Class și soțul ei, pictorul Costin Craioveanu, s-au căsătorit în anul 2004. Împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) și Leia (13 ani), care împărtășesc pasiunea mamei lor pentru muzică. La începutul anului 2022, solista a fost agresată de partenerul ei de viață.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

Pe 30 ianuarie 2022, Costin Craioveanu a urcat beat la volan și a avariat două automobile parcate pe o șosea din cartierul Cotroceni din București. Pictorul nu avea voie să staționeze pe strada accidentului, acest lucru încălcând ordinul de restricție emis împotriva sa cu doar 10 zile în urmă.

Pe 20 ianuarie, în urma mai multor agresiuni fizice, Mihaela Cernea a cerut un ordin de restricție împotriva lui Costin Carioveanu. Ordinul de restricție nu îi permite bărbatului să se apropie la 200 de metri de reclamantă și, timp de 3 luni, este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Costin Craioveanu a explicat că, din cauza faptului că avea cauciucuri de vară, a alunecat, acesta fiind motivul accidentului produs. Oamenii legii au deschis dosar penal pe loc.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce familie frumoasă are Mihaela Cernea ex-Class! Copiii îi împărtășesc pasiunea pentru muzică

Alexandra Stan susține că artistele de succes sunt rezultatul bărbaților din viața lor. Cum a reacționat Delia

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre viața cu doi copii: „De trei luni și jumătate nu dormim”

„Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru Gândul.

Mihaela este în prezent antrenor vocal la o școală de canto. În 2019 s-au împlinit 25 de ani de la înființarea trupei Class. Ocazional, când se reîntâlnește cu Vlăduț și Florin, doi dintre membrii trupei Class, Mihaela cântă la evenimente speciale.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!