Cori Grămescu: „Cum îţi planifici dieta?”. 6 secrete către silueta perfectă!

Când începi o dietă, trebuie să te setezi psihic pentru ce urmează şi să ai totul foarte bine planificat.
Meniul, antrenamentele, orele de odihnă şi felul în care programul tău zilnic îţi dă voie să te ţii de ele.

Setează-ţi priorităţile!
Învaţă să te pui pe primul loc. Trebuie să simţi, în primul rând, că tot ceea ce faci, faci pentru tine, ca să te simţi bine în pielea ta. Învaţă să refuzi politicos prăjiturile, îngheţatele şi momelile prietenilor sau rudelor, atunci când te afli în oraş. Nimeni nu se va supăra pe tine că vrei să arăţi bine.

Cât trebuie să ţin dietă?
Practic, toată viaţa trebuie să fii atentă la ce mănânci, ca să arăţi cum îţi doreşti. Pentru început, realizează că trebuie să îţi planifici dieta pe minimum trei luni de acum încolo. Nu te aştepta să slăbeşti 20kg într-o lună. Este fizic imposibil să slăbeşti atâtea kilograme în mod sănătos şi într-un timp atât de scurt.

Cori Grămescu: "Cum îţi planifici dieta?". 6 secrete către silueta perfectă!

Stabileşte-ţi obiective realizabile!
Numărul de kilograme pe care vrei să le dai jos, rochiţele în care vrei să încapi, costumul de baie în care vrei să umbli pe plajă nestingherită. Toate trebuie să fie obiective realizabile. Începutul este, de cele mai multe ori, uşor. Eşti foarte hotărâtă şi motivată. Cel mai greu este când deja începi să vezi rezultate, dar totuşi ţi se pare că mai ai foarte mult până să atingi obiectivul tău.

Jurnal de dietă şi antrenament
Notează-ţi zilnic, într-un jurnal, ce mănânci şi în ce cantităţi. Scrie, de asemenea, ce tip de antrenament ai efectuat în fiecare zi, fie că este vorba de mers alert 30 minute, o oră la sală sau că ai înotat 20 de bazine. În felul acesta, îţi poţi urmări evoluţia şi poţi vedea, de la o zi la alta, cum te-ai educat “în ale mâncatului sănătos”.

Mai multe informaţii pe Blogul „Ai liber la slăbit Slăbeşte cu Cori în 90 de zile”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!