Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească după două nașteri fără pic de sport

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 18:00

După două nașteri, corpul Gabrielei Cristea a trecut prin schimbări firești, care au lăsat-o însă cu mai multe kilograme în plus. Însă a reușit să slăbească în mod spectaculos, fără să facă pic de sport.

Prezentatoarea TV a postat pe Instagram o fotografie cu ea în costum de baie, în care se poate vedea clar silueta ei demnă de invidie. Cu un costum de baie dintr-o piesă și un blazer vaporos pe deasupra, Gabriela Cristea arată mai ceva ca un fotomodel.

Fotografia a venit însoțită de descrierea: „Mai am un drum lung de parcurs până la forma fizică pe care mi-o doresc, dar… cu pași mici, în fiecare zi, am să-mi ating scopul”.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească după două nașteri fără pic de sport

Citește și: Andreea Mantea, băutura care o ajută să-și mențină silueta

Laudele la adresa ei nu au încetat să curgă, urmăritorii apreciind silueta pe care o are aceasta după două nașteri și întrebând-o care este secretul.

Gabriela Cristea a recunoscut, spre surprinderea tuturor, că nu a făcut sport. „Din păcate nu am avut timp pentru sport, dar ăsta este pasul următor pentru care vreau să mă mobilizez”, a zis ea când a fost întrebată de un fan dacă face mișcare.

Prezentatoarea TV a slăbit cu ajutorul unei diete personalizate realizate de un nutriționist. A dat kilogramel jos în timp, astfel încât pielea ei nu este acum lăsată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!