Povestea de viață a cântăreței Katy Perry: „Nu am avut copilărie”

De Oana Savin, pe
Katy Perry a avut o viață plină de restricții până ce a reușit să se afirme și să devină un star al muzicii pop. A știut că viața ei s-a schimbat în momentul în care a auzit o piesă a formației Queen interpretată de Freddie Mercury.

În copilărie, Katy Perry, pe numele ei adevărat Katheryn Elizabeth Hudson, nu avea voie să se uite la televizor sau să citească Harry Potter. A crescut într-o casă plină de restricții.

Cariera ei a început în corul bisericii, unde cânta în fața enoriașilor în fiecare duminică. Astfel, muzica i-a dat un simț al libertății de la regulile stricte de acasă.

Nu am avut copilărie. Vin dintr-o familie restrictivă, dar eu nu sunt deloc așa”, a declarat, la un moment dat, artista.

La vârsta de 13 ani, Katy și-a luat prima chitară și s-a răzvrătit împotriva părinților, punându-și un piercing în nas. Pasionată de muzică, a mers la Nashville pentru a-și înregistrat primul album. Albumul a fost cumpărat doar de 100 de persoane, după care casa de discuri a dat faliment.

Citește și: Elton John, cărat pe brațe după ce a luat prânzul cu soțul lui. Motivul este incredibil! FOTO

Katy a avut inima sfâșiată și s-a întors acasă respinsă, însă acest lucru nu a făcut-o să se oprească din cântat.

La scurt timp a auzit-o cântând pe vedeta pop Alanis Morissette, iar acest lucru i-a schimbat viața. Și atunci a ascultat Queen. Inspirată de stilul teatral al lui Freddie Mercury, Perry a vrut să fie exact la fel.

A încercat să își găsească propriul stil și a intrat în diverse grupuri sociale, de la rockeri la rapperi.

Am ieșit din pântec punând întrebări, curioasă din prima zi. Tot ce nu înțeleg, pun întrebări”, a afirmat ea.

Focusată pe muzica ei, Katy a plecat de acasă la 17 ani, la Los Angeles, pentru a lucra la un nou album ce nu a fost lansat niciodată.

A petrecut următorii cinci ani fără bani, scriind cecuri false și vânzând haine pentru a-și plăti întreținerea.

Într-un final, după toată munca grea, s-a înscris la Columbia Records. Dar, după ce a înregistrat un album întreg, a fost părăsită de casa de discuri după doar câteva luni.

Citește și: Tom Cruise a cărat bagaje pentru a-și câștiga existența

„Am auzit de foarte multe ori cuvântul „NU” pe drum și niciodată nu am acceptat acest lucru”, a precizat vedeta.

După ce a pierdut trei contracte pentru înregistrări, Perry a fost aproape de a renunța, însă știa că ar renunța la libertatea pentru care a muncit atât de mult. Așa că a persistat.

În 2007, Katy a semnat într-un final cu Capitol Records, iar cariera ei a început. În 2014, a fost numită cel mai bine vândut artist digital, înregistrând vânzări de peste 72 de single-uri.

A devenit cea mai bine plătită celebritate de sex feminin, obținând 135 milioane de dolari în doar un an.

Este prima femeie artist care a avut cinci hit-uri numărul unu în Statele Unite, de pe același album.

Povestea uimitoare a lui Katy este o dovadă că succesul întotdeauna îi urmează pe cei care se găsesc mai întâi pe ei înșiși.

Fii tu însuți și vei putea fi orice”, este motto-ul după care se ghidează artista.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!