Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 12:33

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu (47 de ani) a vorbit, printre multe altele, despre fostul ei mariaj cu artistul Pepe (41 de ani), dar și despre relația conflictuală pe care o are cu Oana Roman (45 de ani).

Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

La sfârșitul anului 2020, în cadrul emisiunii lui Măruță de la Pro TV, Oana Roman a făcut o declarație controversată la adresa Oanei Zăvoranu. Vedeta de televiziune a acceptat provocarea de a răspunde mai multor întrebări. După fiecare răspuns, Oana Roman putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

După ce i s-a cerut să o descrie pe actriță, vedeta de televiziune a zis: „Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”. Ulterior, Oana Zăvoranu a răspuns, la scurt timp lansându-și propria emisiune pe YouTube, show în care critică majoritatea vedetelor și creatorilor de conținut pentru ceea ce promovează pe rețelele sociale.

Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

În podcastul lui Măruță, Oana Zăvoranu a mărturisit despre Oana Roman: „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima.

Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi. Întrebată de Măruță „crezi că e îndrăgostită de Pepe?”, Oana a răspuns: „Tu ce zici? Să pui în mod obsesiv poze, să etichetezi…”.

De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe

„Cum m-am îndrăgostit pe bune de Pepe, într-o zi am simțit că nu mai simt. Și nu m-am dus la primul notar, nici nu am început să bârfesc cu prietenele. Am considerat că este o chestie de moment, până când am simțit că ies din acea căsnicie, cu părere de rău.

Citește și:

Gabriela Cristea, cu fiicele la spital: „Doamna doctor este atât de răbdătoare”

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

De care coleg din serialul „Friends” a fost Jennifer Aniston îndrăgostită

El știe… Eu veneam pe la cinci-șase dimineața acasă, vreo două-trei luni. (…) Știu, a fost o tragedie națională, dar se poate întâmpla în viață. Nu e vina mea, nu e vina lui. La un moment dat s-a întrerupt firul”, a mai spus Oana Zăvoranu în podcastul Acasă la Măruță.

După mai puțin de un an de la divorțul de Oana Zăvoranu, Pepe s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă (28 de ani), de care a divorțat la începutul anului 2021. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

În 2016, Oana Zăvoranu s-a recăsătorit cu actualul ei partener de viață, Alex Ashraf. La începutul anului acesta, Oana și Alex au spus că își doresc să devină părinți.

„La el am găsit o căldură sufletească imensă, mă suportă, că-s greu de suportat. Am noroc că am un bărbat la fel ca mine. Noi semănăm foarte mult, ne bucurăm foarte mult pentru orice, ca niște copii. Ne-am făcut un tatuaj amândoi. Cursul dragostei noastre nu ne va despărți niciodată”, mai spunea Oana Zăvoranu recent.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!