Gabriela Cristea, cu fiicele la spital: „Doamna doctor este atât de răbdătoare”

De Unica.ro, pe

Recent, Gabriela Cristea (46 de ani) a mers cu fiicele ei, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani), la medic. Micuțele sunt fiicele prezentatoarei TV din mariajul cu artistul Tavi Clonda (40 de ani). Perechea și-a oficializat relația în anul 2015.

Gabriela Cristea, cu fiicele la spital: „Doamna doctor este atât de răbdătoare”

Fiindcă ar fi fost întrebată de urmăritori ce s-a întâmplat cu micuțele și de ce merge atât de des la spital cu ele, Gabriela Cristea a răspuns în mediul online. „Știu că mă întrebați mereu de ce merg atât de des cu fetele la medic. Răspunsul este simplu, pentru că vreau să previn, nu să tratez.

Prefer să mergem cu zâmbetul pe buze la pediatru. Doamna doctor este atât de răbdătoare și are atâta energie, încât reușește să le facă față cu succes celor două motoare turbo, Victoria și Iris”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiicele ei.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil: „Dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin”

În noiembrie 2020, în emisiunea La Măruță, vorbind despre o declarație mai veche referitoare la un al treilea copil, prezentatoarea TV a adăugat: „Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea.

Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina.

Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”.

Citește și:

Motivul din cauza căruia Gabriela Cristea a făcut atac de panică: „Habar n-aveam ce mi se întâmplă”

Gabriela Cristea duce o nouă luptă cu firma lui Marcel Toader, la doi ani de la decesul omului de afaceri

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune. „La fiecare emisiune mă machiam singură”

Care este secretul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață.

Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz. „Întâlnirea cu el [Tavi] mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc.

Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria și Gabriela Cristea în mediul online, în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!