Johnny Solinger, fostul solist al trupei Skid Row, a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 14:14
Johnny Solinger, fostul solist vocal al celebrei trupe rock Skid Row, a murit la vârsta de 55 de ani. Artistul a fost diagnosticat recent cu insuficiență hepatică. 

Johnny Solinger, vocalist al formației Shid Row din 1999 până în 2015, s-a stins din viață sâmbătă, 26 iunie, la vârsta de 55 de ani.

Skid Row a confirmat decesul artistului pe Instagram. „Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui”, au scris ceilalți membri ai trupei, Rachel Bolan, ZP Theart, Dave Sabo, Rob Hammersmith și Scotti Hill.

Și Paula Solinger, soția rocker-ului a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor. Voi lua o pauză de la toate activitățile, dar vă rog să știți că voi fi mereu recunoscătoare pentru dragostea voastră”, potrivit gândul.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția amuzantă a lui Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, când a aflat că va avea un frate sau o soră

Iasmina Hill a devenit mamă pentru a doua oară. Românca este căsătorită cu administratorul Statuii Libertății

Loredana Chivu a făcut pasul cel mare: și-a pus cele mai mari silicoane din România

Mihaela Bilic avertizează: Pepenele roșu poate afecta ficatul

Ce probleme de sănătate avea Johnny Solinger

Artistul a fost diagnosticat în luna mai cu insuficiență hepatică. Cântăreţul a creat o pagină pe platforma de colectare de fonduri pentru a fi ajutat să acopere costurile tratamentului.

„Cu durere în suflet trebuie să înştiinţez pe toată lumea ce se întâmplă cu mine şi cu sănătatea mea. În ultima lună am fost internat. Am fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Iar prognosticul nu este prea bun. Ca majoritatea muzicienilor, nu am asigurare de sănătate şi este foarte dificil să primesc îngrijiri adecvate fără aceasta”, a scris Johnny Solinger atunci. Cei 16.000 de dolari strânși prin intermediul platformei vor fi folosiți pentru a acoperi costurile funeraliilor artistului.

Johnny Solinger a fost solistul trupei Skid Row din 1999 până în 2015. Alături de colegii lui, a înregistrat mai multe albume: „Thickskin” (2003), „Revolutions Per Minute (2006)”, „United World Rebellion: Chapter One (2013)” şi „Rise of the Damnation Army – United World Rebellion: Chapter Two (2014)”.

De-a lungul carierei sale,  Johnny Solinger a lansat mai multe discuri solo.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!