Iasmina Hill a devenit mamă pentru a doua oară. Românca este căsătorită cu administratorul Statuii Libertății

De Unica.ro, pe

Iasmina Milutinovici-Hill a devenit mamă pentru a doua oară pe 26 iunie 2021. Tânăra formează de aproape șapte ani un cuplu cu Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății. Perechea mai are împreună un fiu, Michael. Povestea lor de dragoste a început în anul 2014.

Iasmina Hill a devenit mamă pentru a doua oară

Brad și Iasmina s-au cunoscut când tânăra a realizat un stagiu de practică în cadrul companiei deținute de american. În prezent, tânăra se află la conducerea departamentului de comunicare al companiei Evelyn Hill, companie care administrează Statuia Libertății și care este condusă de soțul ei.

„Bine ai venit în viața mea, îngerașule! David Milan Hill, născut pe 26 iunie!! Îți mulțumesc pentru că îmi completezi viața și pentru că mi-ai oferit șansa de a experimenta o naștere naturală”, a scris Iasmina în mediul online, în dreptul mai multor fotografii cu ea și cu fiul ei nou născut.

Iasmina Hill a devenit mamă pentru a doua oară. Românca este căsătorită cu administratorul Statuii Libertății

Fotografiile le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Tot în iunie 2021, Brad și Iasmina au aniversat trei ani de mariaj. „Au trecut foarte repede. Nu ne vine să credem. Noi suntem împreună de aproape șapte ani, dar suntem căsătoriți de trei. (…)

Suntem suflete pereche, dar trecutul lui ne mai bântuie [una dintre fostele soții ale lui Brad]. În afară de asta, nu avem nicio problemă”, a mai spus Iasmina.

Iasmina și Brad s-au căsătorit în iunie 2018, în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a fost urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami. Primul lor fiu s-a născut în anul următor.

Citește și:

Roxana Ionescu, primele declarații despre copii după nunta cu Tinu Vidaicu

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit când se vor căsători și cum va arăta evenimentul

Cum a început relația lor?

Milionarul american face parte din a treia generație a familiei Aaron Hill care reușește să obțină dreptul de cesiune asupra Statuii Libertății, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turistic și deținând un restaurant și un magazin de suveniruri.

„Ne-am întâlnit la muncă și ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi, și-a făcut curaj și m-a invitat la un concert Katy Perry. M-am simțit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine”, declara Iasmina, potrivit OK! Magazine.

„Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă și nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune.”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!