Flavia Mihășan, însărcinată din nou! „Abia aștept să cunosc bebelușul”

De Adelina Duinea, pe

În noul număr al revistei VIVA!, Flavia Mihășan, iubitul ei, Marius Moldovan, au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Flavia Mihășan, însărcinată din nou! „Abia aștept să cunosc bebelușul”

Perechea mai are un fiu, Carol, în vârstă de un an. „Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a declarat vedeta TV, pentru VIVA!.

Flavia Mihășan, însărcinată din nou! „Abia aștept să cunosc bebelușul”

Flavia a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină care i se pare mai ușor. „Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că abia aștept să cunosc bebelușul ăsta minunat, îl așteptăm cu mare, mare drag!”

Cu toate acestea, primul trimestru nu a fost ușor. „În primele săptămâni am avut stări de greață și o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini”, a mai spus tot pentru VIVA!.

Cum s-au cunoscut Flavia și iubitul ei?

Flavia Mihășan şi iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul Mamma Mia!, iar, pe 18 iunie 2019, cei doi au devenit părinţii unui băieţel.

Perechea a fost discretă în privința nașterii. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul s-a acomodat în locuința cuplului.

Foto: Instagram

Citește și:

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro