Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

De Adelina Duinea, pe

Într-un eseu publicat în New York Times, Meghan Markle (39 de ani) a dezvăluit că a pierdut a doua ei sarcină în luna iulie a anului 2020.

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Contele Charles Spencer (56 de ani), fratele regretatei Prințese Diana (n. 1 iulie 1961 – 31 august 1997) și unchiul Prințului Harry (36 de ani), și-a oferit public condoleanțele față de pereche.

„Nu-mi pot imagina agonia oricărui cuplu care a pierdut un copil în acest mod. Este foarte foarte trist”, a mărturisit jurnalistul. „Toate gândurile mele sunt îndreptate către ei în aceste momente.”

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Ducesa de Sussex a descris momentul cumplit. „Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam a doua sarcină”, a scris Meghan.

A continuat prin a dezvăluit cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele frânte din ea”. A completat: „Pierderea și durerea ne-au chinuit pe fiecare dintre noi în 2020”.

Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie.

„Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora.

Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

Meghan și-a împărtășit experiența dureroasă pentru a-i încuraja pe oameni să-i „întrebe pe cei de lângă ei «te simți bine?»”, în perioada sărbătorii Zilei Recunoștinței (26 noiembrie) din Statele Unite.

Cuplul regal mai are împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de un an și jumătate. La începutul anului acesta, perechea s-a separat oficial de familia regală a Marii Britanii.

În luna iulie, cuplul s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles. Ducesa este a doua membră a familiei regale care a vorbit despre pierderea unei sarcini.

În anul 2018, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Zara Tindall, a vorbit despre cum a pierdut două sarcini după nașterea celui de-al doilea copil.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Meghan Markle „ia în considerare să candideze la președinția Statelor Unite”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!