Târgul de Crăciun 2022 din București ar putea fi cu intrare liberă. Anunțul primarului Nicușor Dan

De Unica.ro, pe

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a anunțat că Târgul de Crăciun 2022 va fi organizat cu siguranță. Acesta ar urma să fie organizat în Piața Constituției.

Nicușor Dan, primarul municipiului București în ultimii doi ani, a anunțat pe rețelele de socializare că bucureștenii se vor putea bucura și anul acesta de Târgul de Crăciun.

Da, el va avea loc. Există două instituţii ale Primăriei care îl vor organiza, ARCUB şi PROEDUS, şi există un parteneriat cu TVR şi suntem încă în discuţii cu operatori privaţi care să contribuie, a spus Nicușor Dan într-un live pe Facebook, la doi ani de la preluarea mandatului de primar.

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: „Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!”

Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

Evenimentul ar urma să aibă loc în Piața Constituției, în perioada 30 noiembrie-26 decembrie. Reprezentanții PMB ar fi precizat pentru Libertatea că la Târgul de Crăciun 2022 nu se va plăti bilet, ci va fi cu intrare liberă.

În 2021 Târgul de Crăciun a fost organizat în Piața Universității, iar accesul s-a făcut pe bază de bilet.

Târgul de Crăciun „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie în Parcul Drumul Taberei

Și Primăria Sectorului 6 al Capitalei a anunțat că în Parcul Drumul Taberei va fi organizat un Târg de Crăciun. Cea de-a doua ediție a evenimentului „West Side Christmas”, pusă la cale de creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, își va deschide porțile în data de 25 noiembrie.

Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului, se arată într-un comunicat de pe site-ul primăriei.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat. Accesul va fi liber.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!