Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 octombrie 2022, 13:32

Linda Thompson (72 ani) a fost iubita lui Elvis Presley. Și deși au trecut 45 de ani de la moartea marelui artist, ea încă își amintește cât de mare a fost iubirea pe care i-a purtat-o.

Actrița a mărturisit că pe Elvis l-a iubit cel mai mult, deși a avut mai multe relații cu barbate celebri precum Bruce Jenner și David Foster. Cu Foster, Thompson a fost căsătorită timp de 14 ani.

Linda Thompson și Elvis Presley au avut o relație ce a durat cinci ani.

„Elvis a fost dragostea vieții mele”, a zis actrița, potrivit DailyMail.

Aceasta a afirmat că nu a fost contactată de Buz Luhrmann, regizorul celui mai nou film dedicate lui Elvis Presley. Mai mult, ea a precizat că în film există multe scene ce sunt false.

Linda Thompson, despre ultimii ani de viață ai lui Elvis

„De fiecare data cînd Elvis a fost internat în spital, eu am fost acolo, am împărțit salonul. În film apare fosta soție, Priscilla, ceea ce e fals. Ea niciodată nu l-a vizitat. În ultimii ani, eu i-am salvat viața de 10-12 ori”, a declarat Linda Thompson.

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Linda l-a cunoscut pe Elvis pe când avea doar 22 de ani. Ea tocmai fusese încoronată Miss Tennessee, în iulie 1972, când un prieten i-a propus să meargă la film cu el și alți prieteni de-ai lui. Printre aceștia se afla și Elvis Prelsey, care atunci avea 37 de ani.

„A venit cam morocănos la cinema, a stat fix lângă mine și mi-a pus mâna pe după umeri. I-am îndepărtat-o pentru că mă gândeam că încă e căsătorit. El mi-a spus: „Scumpo, ne-am despărțit acum șase luni, sunt singur”. Nu mai țin minte ce film am văzut, însă îmi amintesc că ne-am sărutat și ne-am îmbrățișat. A fost extrem de sexy”, a povestit Linda Thompson.

„Să îl sărut pe Elvis era ca și cum mi-aș fi lipit buzele de două bezele moi, dulci. Avea buzele moi și dulci, el mirosea atât de fresh, de la săpunul pe care îl folosea”, a mai spus actrița.

După alte câteva întâlniri, Linda și Elvis s-au mutat împreună. Actrița spune că în primul an de relație, erau de nedespărțit.

„Cred că a fost atracție pură. Eu nu beam, nu mă drogam, nu a pus presiune pe mine să facem dragoste”, a precizat Linda Thompson, care pe atunci era încă virgină.

Însă actrița spune că nu a putut rezista mai mult de două luni până să ajungă în brațele lui.

„Eram îndrăgostiți nebunește și stăteam în suita prezidențială a hotelului Las Vegas Hilton. A fost magic. A fost un iubit sensual și delicat. Era cea mai frumoasă persoană pe care o știam. Când dormea, câteodată îi priveam fața, la linia obrajilor săi înalți, nasul său acvilin și buzele superbe”, și-a amintit ea.

De ce s-au despărțit Linda și Elvis

Aceasta a mărturisit că relația lor s-a încheiat din două motive: dependența lui de pastile și infidelitatea.

Linda Thompson a explicat că a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta, însă Elvis era prea afundat în dependența de pastile.

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”
Linda și Elvis

„El lua Placidyl, un somnifer purtenic, un tranchilizant. Îmi amintesc că mă pregăteam de culcare, iar când m-am reîntors din dormitor, el era cu fața în bolul de supă cu pui și tăiței. L-am scos de acolo ca să nu se sufoce. Au mai fost evenimente, dar le voi lua cu mine în mormânt”, a povestit ea.

La un moment dat, chiar au vorbit de căsătorie.

„Mi-a oferit un inel de pre-logodnă la primul nostrum Crăciun împreună. A spus: „Îl poți purta pe ce deget vrei, dar când ne vom logodi, va sta pe inelarul tău”. Voia un fiu și l-am fi numit John”, a continuat Linda Thompson.

De asemenea, actrița a mărturisit că Elvis Presley nu era cel mai fidel bărbat. Totuși, i-a iertat infidelitățile pentru că era cu adevărat îndrăgostită de el.

„M-am chinuit să îi accept infidelitățile în timp ce eu îi eram dedicată, dar am fost atât de dependentă de dragostea pentru el încât m-am pierdut pe mine și ceea ce îmi doream, în timp ce el era dependent de pastile – ele erau adevăratele lui amante”, a precizat Thompson.

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

„Obosisem să am grijă de el – era ca și cum aveam grijă de un nou-născut. Îmi era teamă că va muri. Când l-am rugat să reducă medicamentația, mi-a spus: „Nu-ți face griji pentru mine, scumpo, voi trăi până la 85 de ani”, a mai spus actrița.

Pentru că își dorea să fie mamă și să aibă o familie, Linda Thompson a decis să se îndepărteze de Elvis Prelsey.

La 8 luni de la despărțire, Elvis a murit. Acesta avea 42 de ani.  

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!