Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2022, 17:04

Teo Trandafir și Cristian Brancu sunt în relații de prietenie bune astăzi, însă puțină lume știe că în urmă cu aproape două decenii cei doi oameni de televiziune nu-și vorbeau.

Teo și Brancu lucrează la posturi diferite, Kanal D, respectiv Prima TV, iar acest detaliu ne poate trimite cu gândul că între ei au existat conflicte din cauza concurenței, dar în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Realizatorul show-ului Exclusiv VIP a dezvăluit recent de ce a existat între el și Teo o stare conflictuală timp de 20 de ani. Brancu spune că relația lor a pornit cu stângul, din cauza unui material neadecvat scris despre Teo în revista VIP:

Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani.

Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Problemele dintre ei au dispărut odată cu trecerea anilor, iar acum Teo și Cristi Brancu sunt foarte buni prieteni și au ajuns să colaboreze chiar și pe plan profesional, realizând o serie de podcasturi la începutul pandemiei de COVID-19.

Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi! – a dezvăluit Cristi Brancu pentru fanatik.ro.

Cristi Brancu lucrează în mass-media de peste trei decenii. Jurnalistul povestea în urmă cu câteva luni ce schimbări au survenit în acest domeniu în ultimii ani.

Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Ar fi de ținut o conferință de trei ore pe tema asta. Am să-ți dau doar două argumente. E bine că evoluția senzațională a social media a permis ca oricine să se poată exprima independent în public. Practic, viața oricărui om a putut fi mult mai transparentă. Pentru media, e un cadou al revoluției tehnologice. Pe de altă parte, acum 30 de ani, exista o cutumă – nu te lansezi în public, dacă nu faci ceva bun, frumos, durabil. Dacă aveai o meserie și erai bun! Acum, orice panaramă devine vedetă peste noapte”.

Citeşte şi: Elena Udrea rămâne în închisoare. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins definitiv ultima cale de atac

Citeşte şi: Familia actriței Julia Roberts, ajutată de Martin Luther King Jr. și de soția lui, Coretta Scott King

Citeşte şi: Cristina Joia, declarații despre divorț: „Iubirea nu e de ajuns!”

Citeşte şi: Oficiali MAI: „Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România”

O piață mai restrânsă își permitea să fie mai selectivă. Acum, atâtea site-uri trebuie hrănite, încât se preia orice. Și ca să fii pe prima pagină – spre exemplu, tu, Loredana Groza – trebuia doar să faci ceva frumos, spectaculos în viața ta. Acum, publicul te vrea în cadă cu spumă. Sigur, lumea e ipocrită – zice că nu ai ce căuta în cadă, dar abia așteaptă să sari în ea

Misiunea de a face audiență prin decență e tare grea. Circul va face întotdeauna audiență. Zgomotul atrage atenția, indiferent dacă e justificat sau nu. A meritat, însă, pentru că la capitolul încredere, am câștigat enorm în fața publicului și a vedetelor. Iar Prima TV, un post TV curat și fără compromisuri în istoria să îndelungată, își respectă blazonul prin noi. Merită, pentru că ne regăsim cu toții în poveste, nu în emoții create artificial – ne-a spus Brancu, în exclusivitate, în toamna anului trecut.  

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!