Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: „Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 noiembrie 2022, 14:07

Adrian Mutu (43 de ani) a povestit în cartea sa autobiografică, „Revenirea din Infern” câteva detalii inedite legate de trecutul său amoros. „Briliantul” a recunoscut că, în adolescență, era foarte timid cu fetele. Mutu a spus că s-a îndrăgostit prima dată la un bal al bobocilor.

Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret.

Ne cunoscuserăm la un bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la “Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun –a dezvăluit fostul fotbalist, în cartea sa, notează ciao.ro.

Citeşte şi: Surpriză colosală în cel de-al șaptelea battle al show-ului „Chefi la cutițe”. Scărlătescu, uimit de invitații speciali: „Faimoși și incredibili, zeii noștri!”

Citeşte şi: Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Citeşte şi: Kate Middleton, certată de Camilla în ziua înmormântării Reginei Elisabeta

Citeşte şi: Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, are contul de Instagram suspendat. „Oribil! Au pățit-o și alții care aveau poza lui la profil…”

Mutu s-a lăudat în cartea sa că era un “specialist în săruturi”, reușind performanța să sărute o fată timp de două ore:

Aveam atacul în minte dar când ne vedeam nu puteam mai mult de “Bună, eu sunt Adi, ce faci?”, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot!

Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: “Ce faci?”, “Bine, bine!”. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Nu mai spun de altele, că începeam cu degetul mic…

Dacă simțeam și piele…Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore! Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!

Adrian Mutu a trecut prin trei căsnicii. Prima oară, s-a căsătorit pe când avea 21 de ani cu Alexandra Dinu. Din relația celor doi, care s-a încheiat în 2003, a rezultat un băiat, Mario.

Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! – a dezvăluit Mutu în cartea sa, citat de gsp.ro.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: "Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!"

A urmat căscnicia cu Consuelo Matos Gomez, care a durat opt ani. Adrian Mutu și Consuelo au două fetițe, Adriana și Maya.

Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

Acum, Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni. Cu Sandra, Mutu are un băiețel – Tiago.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!