Prognoza meteo ANM: Ninsori de 8 martie

De Unica.ro, pe

ANM anunță că temperaturile vor continua să scadă, iar din a doua jumătate a săptămânii vremea va fi deosebit de rece. Ziua de 8 martie vine cu ninsori în mai multe zone ale țării.

ANM informează că mâine, 8 martie, vor cădea ninsori în mai multe regiuni ale țării. De asemenea, meteorologii au anunțat că vremea va deveni deosebit de rece din a doua jumătate a săptămânii.

Citește și: Conversațiile radio ale soldaților ruși, interceptate: „Aici e iadul, am fost abandonați”

Ministrul ucrainean de Externe: „Soldații ruși violează femei în orașele ucrainene ocupate”

Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

Prognoza meteo ANM: Ninsori de 8 martie

În intervalul 7 – 8 martie, „îndeosebi în sudul, centrul și estul teritoriului, temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, local se vor acumula 10…15 l/mp și se va depune strat de zăpadă.

Valorile termice vor continua să scadă, astfel încât, în a doua jumătate a săptămânii vremea va fi deosebit de rece”, a transmis ANM.

Maximele se vor situa în jurul valorilor de -2… 3 grade, iar minimele vor coborî până spre -14… -6 grade.

Și la munte vremea va fi deosebit de rece, cu maxime ce vor oscila între -10 și -2 grade. Minimele se vor încadra între -17 și -10 grade.

În București, astăzi și mâine, 8 martie, „temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, cu precădere pe parcursul nopții și la începutul zilei de marți (8 martie) și se va depune strat de zăpada neuniform de 2…4 cm.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 3…4 grade, iar temperatura minimă, din noaptea de luni spre marți, de -1…0 grade.”

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!