Cum slăbeşti în doar 3 zile

De Unica.ro pe

Cum ar fi să numeri până la trei şi să devii mai suplă? PIERZI 1,5 kg în 3 zile!
Ei bine, se poate! Numără cele trei zile care te ţin departe de silueta visată, urmând dieta de mai jos. Beneficiile se măsoară întotdeauna în centimetri şi kilograme.

Prima zi

Să trăiască lichidele!
Punctul de plecare în această dietă este reprezentat de schimbarea regimului alimentar. Ideal ar fi să bei în locul meselor, de-a lungul zilei, sucuri, până la doi litri. În plus, bea un litru de ceai de plante neîndulcit sau de apă minerală plată. Nu te teme de foame, deoarece substanţele conţinute de sucurile de fructe şi legume te satură pentru mai multe ore. Stomacul se va obişnui cu porţii mai mici de mâncare, iar vitaminele vor stimula metabolismul. Aşadar, adună-ţi forţele şi începe dieta cu încredere şi bună dispoziţie.

Propunerea noastră
Fă un suc din 300 g de morcovi, 500 g roşii, 3 ridichi. Bea amestecul de-a lungul întregii zile. Acesta este bogat în caroten, potasiu, sodiu, magneziu, calciu organic, valoros pentru oase şi dinţi, dar şi în vitamine: A, B, C şi P. Morcovii sunt o valoroasă sursă de energie, roşiile sunt o importantă sursă de vitamina C şi fosfor organic, iar ridichile stimulează digestia.

A doua zi

Doar fructe şi legume
Mere, pere, morcovi, varză, roşii, castraveţi – nu contează ce legume alegi, ci doar să mănânci două kilograme de-a lungul zilei. Acestea vor curăţa corpul de toxine şi vor alunga orice senzaţie de foame. Dacă la prânz sau seara simţi nevoia de a mânca ceva cald, poţi căli legumele la foc mic şi fără grăsime. În acest fel, vitaminele nu au de suferit. Ca garnitură, poţi folosi puţină brânză de vaci degresată. Pe lista interzisă se află bananele, fructele de avocado şi mango, deoarece conţin multe calorii (un fruct de avocado are 488 kcal şi 52 g de grăsime). Mai mult chiar, aceste fructe pot creşte pofta de mâncare.

Propunerea noastră
Se fierb 125 g de conopidă 10 minute. Se curăţă o ceapă mică, se taie mărunt şi se prăjeşte cu jumă-tate de lingură de ulei. Se adaugă conopida, o lingură de bulion şi jumătate de lingură de făină. Se lasă puţin la foc, amestecându-se continuu, apoi se adaugă o linguriţă de vegeta, 125 ml de apă şi 75 ml de lapte. Se adaugă două roşii tăiate cubuleţe, sare şi piper. Se lasă să fiarbă 4 minute, apoi se adaugă 20 g de parmezan.

A treia zi

În sfârşit, mâncare solidă!

Azi începe cea de-a treia zi de dietă. Deja te simţi mai uşoară şi starea de bună dispoziţie începe să pună stăpânire pe tine. Din punct de vedere psihic, eşti mai relaxată şi mai mulţumită de propriul corp. Acum e momentul perfect să-ţi realimentezi corpul cu energie şi să-l reobişnuieşti cu mâncarea normală. Noi îţi propunem o zi cu orez. Potasiul conţinut de acesta stimulează arderile şi elimină toxinele din corp. De-a lungul zilei ai voie să mănânci 200 g de orez (greutatea orezului nefiert). Dimineaţa poate fi amestecat cu mere rase şi puţin zahăr, iar la prânz şi seara cea mai potrivită combinaţie este cea cu legume înăbuşite.

Propunerea noastră
Pentru masa principală se fierb 300 ml de lapte, se adaugă 50 g de orez şi se fierbe 20 de minute la foc mic. Un măr se curăţă şi se taie în felii foarte subţiri. Se amestecă cu laptele, puţină zeamă de lămâie şi 125 g de iaurt de fructe. Seara se consumă orez fiert cu legume.

După 3 zile

Cele trei zile au fost doar începutul. Corpul tău s-a obişnuit să nu ceară mai mult decât consumă în mod normal. Mai departe ai de ales între două posibilităţi:

1. Să îţi păstrezi greutateade acum, şi atunci:
â–º poţi să ţii o dietă de trei zile în fiecare lună. Spre exemplu poţi să îţi alegi primele trei sau ultimele trei zile ale lunii pentru asta;
â–º poţi varia meniul. Alege o zi din săptămână în care să consumi doar lichide, legume sau orez.

2. Să slăbeşti mai mult, şi atunci:
â–º ai dat deja startul unui proces de slăbire pe termen lung prin schimbarea obiceiurilor alimentare. Principiul celor trei zile trebuie să se regăsească şi mai departe în dieta ta;
â–º consumă multe lichide, cel puţin doi litri de apă, ceaiuri şi sucuri proaspete de fructe şi legume;
â–º transformă fructele şi legumele în aliaţii tăi de bază. Nutriţioniştii au căzut de acord că, pentru a slăbi, e nevoie să consumi zilnic cinci porţii de fructe şi legume;
â–º găseşte o activitate fizică ce îţi face plăcere şi practic-o în mod regulat. O dietă este cu adevărat eficientă doar atunci când este combinată cu consumul de calorii prin activităţi fizice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro