Dietă TV Travel: Cele mai bune destinaţii unde poţi să slăbeşti

De Steluţa Năstase, pe

Deliciile culinare sunt una dintre cele mai mari plăceri ale vieţii, iar în vacanţă parcă sunt atât de ispititoare că uiţi de dieta pe care tocmai ai început-o.
Deliciile culinare sunt una dintre cele mai mari plăceri ale vieţii, iar în vacanţă parcă sunt atât de ispititoare că uiţi de dieta pe care tocmai ai început-o. În loc să te simţi vinovată, atunci când mănânci prea mult din delicatesele locale, alege destinaţii unde produsele alimentare nu îngraşă, ci au grijă de corpul şi de buna ta dispoziţie fără sacrificii mari. Tot ce trebuie să faci este să mănânci ca un localnic.

Thailanda
Plaje exotice, ape azur, relaxare pe şezlong cu un cocktail în mână, preţuri mici la cazare şi o cultură captivantă – acestea sunt principalele motive pentru care în toamna şi iarna aceasta ai putea opta pentru Thailanda. Din categoria atracţiilor care te fac să zâmbeşti face parte şi dieta thailandeză care te ajută să pierzi câteva kilograme şi să-ţi îmbunătăţeşti vizibil aspectul fizic. Bucătaria thailandeza nu este nimic altceva decât sănătate. Şi are un gust bun, delicios. Mâncărurile tradiţionale sunt un amestec echilibrat de fructe, orez, porţii mici de carne, o mulţime de legume, ierburi şi condimente (ghimbir, chili, iarbă de lămâie, coriandru), care cresc rata metabolismului, îmbunătăţesc sistemul digestiv şi corpul tău arde mai repede caloriile. Aceste alimente sunt remedii şi pentru diverse boli, cum ar fi cancerul, menţin sănătatea ochilor şi a pielii şi scad colesterolul. Mai mult decât atât, thailandezii nu folosesc grăsimi pentru gătit, pun un accent enorm pe prospeţimea ingredientelor. Iubesc peştele şi fructele de mare şi ştiu cum să le pregătească într-o mie şi una de moduri, iar consumul de peşte bogat în Omega 3 este foarte sănătos şi nutritiv pentru organism. Reţetele culinare şi produsele folosite în bucătărie clasează Thailanda în topul ţărilor cu cele mai puţini locuitori care se confruntă cu boli de inimă şi cu obezitate.

Mergi în Grecia vara aceasta? Află dieta grecească pe TV Travel!
Mai multe informaţii pe Blogul Ciprian a fost acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!