Superdieta cu paste: slăbeşti 3,5 kilograme în 7 zile

De pe

Pastele te aduc mai aproape de silueta mult visată. Dieta pe care ţi-o prezentăm în aceste pagini stimulează în mod deosebit arderea grăsimilor şi secreţia hormonului fericirii.
Fii optimistă şi încearc-o!

MICUL DEJUN

Mănâncă o felie de pâine neagră unsă cu jumătate de linguriţă de unt, două linguri de brânză de vaci degresată şi un măr.
Pentru prepararea mâncărurilor recomandate foloseşte paste din cereale integrale, bogate în vitamine şi minerale.

Prima zi

PRÂNZ
Ingrediente:
o ceapă
un căţel de usturoi
o linguriţă ulei
150 g roşii tăiate cubuleţe
sare, piper
o linguriţă miere
60 g spaghete
50 g caşcaval
o lingură de parmezan ras.
Preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt, apoi se călesc în ulei. Se adaugă roşiile, sarea, piperul şi mierea. Se lasă 5 minute la foc. Spaghetele se fierb cu apă, se clătesc şi se amestecă cu roşiile şi caşcavalul dat pe răzătoare. Se presară cu parmezan şi se servesc imediat.
 
CINĂ
Ingrediente:
150 g varză
1 morcov
1 linguriţă ulei
30 g paste scurte
o linguriţă susan
vegeta
50 g şuncă fiartă
pătrunjel verde.
Preparare: Varza se taie fin, se pune într-o oală cu 150 ml apă amestecată cu vegeta şi se căleşte. Se adaugă morcovul dat pe răzătoare. Şunca se taie fâşii, apoi se prăjeşte în ulei cu susanul şi se adaugă la varză. Pastele se fierb şi se consumă cu varza călită.

A doua zi

PRÂNZ
Ingrediente:
un gălbenuş de ou
o linguriţă de muştar
o lingură ulei
piper, mărar
oţet
50 g spaghete
3 roşii.
Preparare: Gălbenuşul de ou se amestecă cu muştarul. Se adaugă uleiul uşor, amestecând continuu, până se formează o maioneză cremoasă. Se adaugă piperul şi puţin oţet. Spaghetele se fierb, se clătesc şi se amestecă cu maioneza. Se ornează cu roşiile tăiate felii şi cu mărarul. Se servesc imediat.
 
CINĂ
Ingrediente:
un măr
o linguriţă zeamă de lămâie
50 g paste scurte
o linguriţă ulei de măsline
pătrunjel.
Preparare: Mărul se taie bucăţele, se căleşte şi se stropeşte cu zeama de lămâie. Pastele se fierb şi se amestecă cu uleiul de măsline, apoi cu mărul şi cu pătrunjelul tăiat mărunt.

A treia zi

PRÂNZ
Ingrediente:
un ardei gras roşu
2 căţei de usturoi
2 linguriţe de ulei
busuioc
100 g file de peşte
50 g paste scurte
pătrunjel.
Preparare: Ardeiul se taie mărunt, se căleşte, se adaugă usturoiul pisat şi se presară busuioc. Peştele file se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte cu ardeiul gras şi pastele fierte. Se ornează cu pătrunjel.
 
CINĂ
Ingrediente:
150 g iaurt
o linguriţă ulei
o linguriţă zeamă de lămâie
50 g paste
100 g bulion
zahăr, piper.
Preparare: Pastele se fierb. Într-o tigaie se pune uleiul, se adaugă bulionul amestecând, apoi iaurtul şi zeama de lămâie. Se presară puţin zahăr şi piper. Pastele se amestecă cu sosul.
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2