Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 14 aprilie 2017, 17:12

SĂGETĂTOR – Iacob al lui Zevedeu

Iacob, fiul lui Zevedeu, era săgetător. Este unul dintre marii lidei ai Bisericii Timpurii.  Era un bărbat intuitiv, dar și un intelectual. Este primul dintre cei 12 martiri, fiind cel dintâi executat la ordinele lui Irod Agrippa, din cauza convingerilor sale religioase. Un săgetător adevărat nu își schimbă niciodată credința, nici măcar în fața morții.

CAPRICORN – Matei

Matei, cunoscut drept Levi, era Capricorn. Matei colecta taxele și a avut chiar funcție politică în guvernul Imperiului Roman. Respecta autoritatea, era o persoană mândră și își ducea sarcinile la bun sfârșit cu demnitate

VĂRSĂTOR – Iuda Tadeu

Iua a fost în zodia Vărsător. Zodie de aer, Iuda s-a născut sub semnul incertitudinii și al curiozității. Este cel care l-a întrebat pe Iisus, la Cina cea de Taină, ce li se va arăta numai lor și nu și retului lumii. Nu sunt persoane conflictuale și nu sunt dornice să lupte pentru ceea ce cred. Preferă să-și schimbe principiile și să creadă în ceea ce crede majoritatea.

PEȘTI – Iuda Iscarioteanul

Pentru 30 de arginți, Iuda Iscarioteanul l-a trădat pe bunul său prieten și Învățător, Iisus Hristos. Așa cum se întâmplă în cazul persoanelor născute în această zodie, atunci când fac ceva care regretă, ajung să intre în depresie și chiar să recurgă la gesturi exreme.

Foto: 123rf.com, Sursa: angelfire.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!