Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

De Amelia Matei pe

LEU – Sfântul Ioan

Ioan este văzut ca un lider ar Bisericii Timpurii și a scris multe dintre cărțile Noului Testament, inclusiv Evanghelia după Ioan, Epistolele Ioan 1, 2 și 3, dar și Revelația. Iubea să fie în centrul atenției, iar astrologii au interpretat anumite referiri la persoana lui din cărțile pe care le-a scris drept laudative și pline de amfază, aceasta fiind caracteristica principală a Leilor.

FECIOARĂ – Filip

Filip era un gânditor, îi plăcea să mediteze, să pună cap la cap anumite detalii și să cerceteze, din dorința de a afla cât mai mult. Este cel care  l-a adus pe Bartolomeu pentru a-l prezenta lui Iisus.

BALANȚĂ – Bartolomeu

Sfântul Bartolomeu, cunoscut drept Natanael, era născut în zoida Balanță. O caracteristică a acestei zodii este simțul umporului. De asemenea, Bartolomeu avea darul vorbirii și știa întotdeauna să aleagă cuvintele potrivite pentru a se face înțeles. Era un comunicator excelent și avea putere de convingere.

SCOPRION – Toma

Toma Necredinciosul s-a născut sub semnul scorpionului. Fire suspicioasă, este cel care nu a crezut în Învierea lui Iisus, întrucât el nu a fost prezent la acel moment și nu a văzut cu ochii lui. Ba chiar a dorit să aibă dovezi palpabile, atingând rănile făcute de piroane în picioarele Mântuitorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3