Cât costă echipamentul de schi

De Nicoleta Galeteanu, pe

Fie că eşti o împătimită a schiului, fie că îţi doreşti să experimentezi pentru prima dată acest sport, echipamentul este obligatoriu. Cea mai populară distracţie a iernii te pune…
 …la grea încercare nu doar pe pârtii ci şi în ce priveşte bugetul. Iată cât te costă un echipament complet de schi în acest an.

De la schiuri şi până la mănuşi, întregul echipament pentru câteva ture de slalom pe pârtie costă, cu o cercetare atentă a magazinelor de profil, nu mai puţin de 4000 de lei.

De aceea, mulţi dintre cei care împart o adevărată pasiune pentru schi aleg să achiziţioneze în timp echipamentul şi doar să îl înnoiască atunci când este cazul.

Preţurile însă diferă considerabil de la o firmă la alta, astfel că pentru un costum întreg de schi poţi plăti şi de două ori mai mult dacă pui preţ pe calitate.

Costum sau salopetă

Cât costă echipamentul de schiDecathlon dispune de preţuri dintre cele mai accesibile şi în principal găseşti articole de la Wed’ze.

O salopetă costă puţin peste 300 de lei, iar piesele separate – jachetă şi pantaloni – ajung la 700 de lei în total.

Cât costă echipamentul de schiLa Salomon doar jacheta costă 900 de lei iar pantalonii, 750 de lei. Preţurile merg în sus şi la alte mărci cum sunt Jack Wolfskin, unde o geacă de schi de damă costă peste 1.200 de lei. Iar la Millet şi Dare2be preţurile sunt în jur de 400 – 450 lei numai pentru o haina de schi (sportvirus.ro).

Schiuri

În magazinele Himalaya, preţurile la schiuri ajung şi până la 3.500 de lei pentru o pereche Rossignol, dar poţi găsi şi mai ieftine, la 1.150 lei, cu tot cu legături.

Dacă preferi produsele Head, un set complet cu schiuri, legături şi clăpari te duce la un buget de 3.000 de lei, pentru fiecare accesoriu preţul fiind de aproximativ 1000 de lei.

Cât costă echipamentul de schiLa schiuri însă ai şanse să mai economiseşti ceva dacă optezi pentru cele mai ieftine dintre ele, de 700 şi 850 de lei. Găseşti produsele în magazinul Head din strada Virgil Pleşoianu, în supermarketuri, dar poţi arunca mai întâi o privire şi pe siteul head-sport.ro.

Află şi alte oferte de preţuri pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2