Viviana Sposub, despre conflictul cu Andreea Bălan: „Am fost înștiințată că sunt dată în judecată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 noiembrie 2021, 12:07

Viviana Sposub a vorbit pe rețelele de socializare despre neînțelegerile cu Andreea Bălan cu privirile la fetițele acesteia și ale lui George Burcea. Vedeta a confirmat faptul că avocata artistei a sunat-o și i-a spus că este dată în judecată pentru expunerea micuțelor pe social media.

După ce în presă au apărut informații potrivit cărora Andreea Bălan vrea să o dea în judecată pentru că a postat pe rețelele de socializare imagini cu fetițele ei și ale lui George Burcea, Viviana Sposub a deci să rupă tăcerea și le-a dezvăluit fanilor punctul ei de vedere. Vedeta de televiziune a scris pe Instagram cum au stat lucrurile de la început, din perspectiva ei.

Viviana Sposub, despre conflictul cu Andreea Bălan: „Am fost înștiințată că sunt dată în judecată”

„Eu am cunoscut fetițele în data de 24 aprilie 2021”

De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care trece printr-un divorț, având cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 august 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici?

S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui reality-show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înțeles la scurt timp după venirea din Fermă că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate.

În fiecare weekend (mai exact, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu a petrecut timp cu cei doi copii în casa fostei soții. Lucrul acesta a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul spre binele copiilor. Eu am cunoscut fetițele în data de 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi, a povestit vedeta.

Viviana Sposub a povestit care este relația ei cu fetițele lui George Burcea

Viviana Sposub a povestit că din luna iulie, Andreea Bălan i-a permis lui George Burcea să ia fetițele în weekend, dar cu o condiție. Mai mult, vedeta a mărturisit că de atunci își face programul în funcție de venirea micuțelor la ei.

În data de 10 iulie, mama fetițelor a decis că ele pot petrece cele 3 zile pe săptămână alături de tată, în afara locuinței acesteia. Astfel că cele două fete au început să vină atât la locuința tatălui, cât și în locuința mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.

Orgoliul de femeie este mare, iar singura doleanță a fost să nu se posteze poze în 4 cu noua „prezență feminină” din viața fetițelor. Dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetițele înțeleg că mami și tati s-au despărțit și că fiecare are alt partener. Ele se bucură de iubire din două părți, ceea ce este absolut minunat.

O mamă își poate lăsa puii pe mâna altcuiva doar atunci când are deplină încredere. Iar atunci când vorbim de 3 zile consecutive, această idee este și mai mult susținută. (…) Dar având în vedere că acești doi copii minunați sunt lăsați în grija noastră, a mea și a partenerului meu, (…) nu putem trage decât concluzia că există încredere. La urma urmei acești copii au DOI părinți! Deci deciziile trebuie să fie luate de ambii!

Copiii se simt bine și acesta este cel mai important. Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere. Fata cea mare a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naștere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a și întâmplat.

Eu îmi fac programul în funcție de venirea fetelor la noi. Ele fac parte din viața mea! Pentru că ele fac parte din tot ce înseamnă partenerul meu! Iubirea pe care i-o port lui, le-o port și fetelor. Chit că unii nu pot înțelege asta. Sunt o grămadă de oameni care trec prin situații asemănătoare, parteneri/partenere care au relații/căsnicii având copii cu alți parteneri. Lucrurile trebuie să funcționeze pentru binele celor mici!

De ce vrea Andreea Bălan să o dea în judecată pe Viviana Sposub

Problemele au apărut recent, când George Burcea a postat câteva Insta Stories cu Ella și Clara, iar acestea au fost distribuite de Viviana Sposub.

La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze). Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că „mă folosesc de imaginea copiilor”.

Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o. Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur. Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit!

Citește și: George Burcea, copilărie marcată de separarea părinților. „Nu am reușit să fac pace cu ambii părinți”

Ce soră frumoasă are Viviana Sposub. Bianca lucrează în domeniul IT

Viviana Sposub, despre momentul în care ea și George Burcea s-au cunoscut: „Nu știu ce înseamnă dragoste la prima vedere”

Cum se înțelege Viviana Sposub cu fetițele lui George Burcea

„Fetițele sunt expuse extrem de mult”

Viviana Sposub este de părere că fetițele sunt deja expuse foarte mult, atât la TV, cât și pe rețelele de socializare.

Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele având chiar pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum.

Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!