Ce soră frumoasă are Viviana Sposub. Bianca lucrează în domeniul IT

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (24 de ani) este una dintre concurentele celui mai nou sezon Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D. Anterior, Viviana a făcut parte din echipa matinalului Vorbește Lumea de la Pro TV, dar și din show-ul Ferma, difuzat de același post TV. Viviana și-a făcut debutul în televiziune la Antena 1, ca prezentatoare a rubricii meteo.

Ce soră frumoasă are Viviana Sposub. Bianca lucrează în domeniul IT

Viviana nu este singură la părinți, ci are o soră mai mare, Bianca, în vârstă de 31 de ani. Viviana și Bianca seamănă ca două picături de apă. Bianca locuiește în Iași, iar, spre deosebire de sora ei mai mică, activează într-un domeniu foarte diferit de televiziune, mai precis cel de IT.

Ce soră frumoasă are Viviana Sposub. Bianca lucrează în domeniul IT

„Ne înțelegem foarte bine, avem o relație specială, dar, din păcate, ne vedem foarte rar. Înainte eram nedespărțite, ieșeam foarte des la petreceri, în oraș sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am și eu vacanțe, însă distanța își spune cuvântul”, spunea Viviana în august 2019.

„Avem o relație specială, discutăm aproape orice. Pot spune că este cea mai bună prietenă a mea, dar după mama, pentru că atunci când am ceva de vorbit mama este prima persoană căreia îi spun orice”, a adăugat Viviana atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Viviana formează de mai bine de un an un cuplu cu actorul George Burcea (33 de ani). Perechea s-a cunoscut în vara anului 2020, în timpul filmărilor show-ului Ferma.

În cea mai recentă gală Bravo, ai stil!, George i s-a alăturat Vivianei pe scena competiției. În testimonialul de după, perechea și-a făcut câteva declarații emoționante de dragoste.

„Am avut foarte mari emoții, dar am încercat foarte mult să transmitem ceea ce noi ne-am dorit de la bun început, și anume emoție, pentru că între noi există o chimie foarte bună. Eu am simțit că am transmis emoție și am simțit că și Viviana a simțit că a transmis asta, pentru că aproape plângea și când am văzut-o pe ea că plânge aproape că am înnebunit”, a declarat George.

„Îl iubesc cel mai mult pe George, cum n-am iubit niciodată și cum eu cred că n-o să iubesc”, a spus și Viviana. În plus, George a dezvăluit că are în plan să o ceară pe Viviana în căsătorie. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus actorul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!