Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (22 de ani) și George Burcea (32 de ani) s-au împăcat după ce cu doar câteva săptămâni în urmă, asistenta TV a șters toate fotografiile cu ea și cu actorul din mediul online, renunțând și la a-l urmări pe George pe Instagram. În prezent, Viviana îl urmărește din nou pe actor pe rețelele sociale.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Cuplul a fost recent fotografiat petrecând într-un club din București. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos! Surse apropiate cuplului au dezvăluit cu câteva zile în urmă de unde ar fi pornit conflictul dintre George și Viviana.

Viviana Sposub și George BurceaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Ea (n.r. – Viviana Sposub) s-a supărat dintr-odată. Nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon. L-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

Citește și:

Viviana Sposub și mama ei, cele mai mari susținătoare ale lui George Burcea

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan, însă, Viviana este de neclintit”, au declarat surse din preajma perechii pentru Playtech.ro.

Probabil tot într-un efort de a rezolva conflictul, actorul a mai declarat atunci pentru Cancan.ro: „O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât și din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm.

Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist. În acest caz, ea a făcut acest lucru la 110%”.

George și Viviana s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului Ferma, în vara anului trecut. Cei doi au devenit un cuplu în timpul emisiunii. Tot în timpul competiției, Viviana a mărturisit că ea crede că va avea o relație de lungă durată cu actorul.

În trecut, George a format un cuplu cu Andreea Bălan (37 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit din august 2019 până în martie 2020. Împreună au două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). Înaintea relației cu George, Viviana a format un cuplu cu vloggerul Ionuț Rusu.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!