Un an fără Victor Socaciu. Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare: „Am rămas cu durerea în suflet”

Ultimul update Luni, 16 ianuarie 2023, 15:06

Victor Socaciu s-a stins din viață în luna decembrie a anului 2021. Acesta ar fi împlinit în data de 14 ianuarie vârsta de 70 de ani. În memoria lui, Marina Almășan, cea care i-a fost soție timp de 16 ani, a făcut dezvăluiri șocante despre ultimii ani de viață ai artistului.

Victor Socaciu ar fi împlinit în data de 14 ianuarie vârsta de 70 de ani. În amintirea sa, Marina Almășan, fosta lui soție și mama fiului său, Victor Socaciu Jr., a ținut să vorbească despre cel care i-a fost partener de viață timp de 16 ani. Cei doi au divorțat în 2012.

Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare în ziua în care Victor Socaciu ar fi împlinit 70 de ani

Marina Almășan a publicat recent pe pagina ei de Facebook o imagine cu Victor Socaciu și fiul lor, Victoraș. În dreptul fotografiei, aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea cântărețului de muzică folk.

Un an fără Victor Socaciu. Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare: „Am rămas cu durerea în suflet”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

În mesajul publicat pe rețelele de socializare, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre moartea artistului din 27 decembrie 2021. Totodată, aceasta susține că fiul ei nu a fost anunțat de starea gravă de sănătate în care se afla tatăl lui și drept urmare, nu a putut să își ia rămas bun de la el.

„Astăzi, fix în această zi de 14 ianuarie, acest copil l-ar fi sărbătorit pe acest tată. Și el, și mama lui, și bunicii lui – toți 4, și toți cei care compuneau, cândva, familia lui Victor. Dar… În urma acestui dar… rămâne un mare regret. Regretul celui mic, legat de cel mare: acela că nu i-a fost îngăduit să afle de sfârșitul iminent al părintelui său. Că nu a putut să vină lângă acesta, să-și ia rămas bun și să spună tot ceea ce n-a apucat să-i spună, dar mai ales să-i repete cât de mult îl iubește…”, a scris Marina Almășan.

Citește și: Marina Almășan și fiul ei au presimțit decesul lui Victor Socaciu

Marina Almășan, despre ultimul an de viață al artistului: „Am rămas cu durerea în suflet”

Prezentatoarea Tv a mărturisit că nu s-a împăcat cu modul în care artistul și-a găsit sfârșitul. Totodată, este convinsă că ultimii ani din viața artistului nu au fost deloc ușori.

„Am rămas cu durerea în suflet că plecarea lui Victor Dincolo s-a întâmplat într-o cruntă singurătate, după o comă îndelungată, într-o secție de ATI în care toate eforturile admirabililor medici n-au putut compensa absența alături a unor oameni dragi. Victor a murit singur, deși toată viața a fost fericit să se afle între oameni. (…) Medicii care l-au îngrijit mi-au povestit pe-ndelete despre acest Final, despre groaznica perioadă de comă, petrecută în izolarea strictă a sectiei de ATI…”, a scris Marina Almășan.

Citește și: Ana-Maria Socaciu, despre cât de mult l-a adorat pe regretatul Victor Socaciu: „Dacă nu-mi era tată, m-aș fi îndrăgostit platonic de el”

Ana-Maria Socaciu, fiica cântărețului: „Se spune că timpul rezolvă totul… dar nu și dorul”

Și fiica artistului, Ana-Maria Socaciu, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Astăzi ar fi trebuit să fie ziua ta, tata! Se spune că timpul rezolvă totul… dar nu și dorul, mai ales dorul de momentele precum cele de ziua ta când îți spuneam: La mulți ani!

Astăzi urarea aceasta nu își mai are sens fiindcă anii tăi s-au preschimbat în veșnicie, tot ce mi-a mai rămas câte zile am pe pământ este să îți cinstesc Începutul și Sfârșitul vieții tale, o viață trăită pe deplin ca un artist desăvârșit, dedicat întrutotul crezului său artistic, scenei, publicului și muzicii.

Astăzi privesc la pozele noastre, ele sunt Tablouri Neatinse de Timp în care încă ne mai putem ține în brațe!”, a spus aceasta.

Citește și: Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

Ce mesaje au transmis pe rețelele de socializare apropiații lui Victor Socaciu

În ziua în care s-a împlinit un an de la moartea lui Victor Socaciu, mai mulți prieteni și colegi au ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare. Printre aceștia s-au numărat cântărețul Vasile Șeicaru și Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu.

„A trecut deja un an fără Victor Socaiu. Ne e tare dor de toți ai noștri și de îmbrățișarea lor tricoloră”, a scris acesta.

„Să nu treacă această zi fără să ne gândim împreună la cel care a fost un mare artist și un Om Bun! S-a stins pe 27 decembrie, anul trecut! A fost și va rămâne prietenul meu!”, a scris și Vasile Șeicaru.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!