Marina Almășan și fiul ei au presimțit decesul lui Victor Socaciu

De Unica.ro, pe

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Cântărețul de muzică folk a fost căsătorit de patru ori.

Din mariajul cu prima soție, Doina, a rezultat o fiică, Iulia. Din a doua căsnicie cu actrița Cornelia Pavlovici și a patra cu impresara lui, Brândușa Simion, solistul nu a avut copii. Mai are doi copii, însă, unul cu a treia soție, prezentatoarea TV Marina Almășan, un fiu, Victor Jr., și unul dintr-o relație cu o femeie din Sibiu, o fiică, Alessia Ana-Maria.

Marina Almășan și fiul ei au presimțit decesul lui Victor Socaciu

Recent, Marina Almășan a declarat că ea și fiul ei și al artistului au presimțit moartea acestuia.

Marina Almășan și fiul ei au presimțit decesul lui Victor Socaciu

„Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul «Om Bun» urmează să se țină la Breaza, când în jur oamenii mureau pe capete de COVID-19, am simțit că acest lucru nu se va termina bine. Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor după transplantul de rinichi pe care-l traversasem împreună. Într-un cuplu în care partenerii se iubesc, boala unuia devine automat și suferința celuilalt”, a declarat jurnalista pentru Ciao.

„Știam cât de atent trebuie supravegheat și cât de categoric trebuie să fii cu el – un rebel încăpățânat și iubitor de libertate – pentru a-l ține departe de lucrurile care-i fac rău. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa. Apoi am aflat că a făcut COVID și atunci le-am spus părinților mei: «Cred că Victor a încurcat-o… Dacă apucă să treacă peste boală, oricum sănătatea sa se va prăbuși definitiv..»”, a completat.

„Prin urmare, deși vestea morții lui m-a bulversat, nu pot spune că m-a surprins. Mai ales că discutasem cu colegi de-ai lui de scenă, care îmi vorbeau despre cât de suferind era în ultima vreme. Și, chiar și așa, cum era hăituit pe drumuri, prin turnee, hingherit de la un capăt la altul al țării… Presimțeam, în sufletul meu, că finalul lui se apropie”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

Marina Almășan a avut COVID-19: „Un virus care m-a atacat mișelește”

Cu ce se ocupă fiul lui Victor Socaciu și al Marinei Almășan

Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

„Nu am vorbit cu fiul meu despre asta, dar el mi-a povestit cum, la un moment dat, s-a abătut dintr-unul din drumurile sale pe la casa din Cornu și, când l-a văzut pe tatăl său într-un hal fără de hal, a gândit și el, pentru prima oară: «Tata nu o va mai duce mult…»”, a încheiat.

După decesul lui Victor, Marina a scris cartea „Ceasul iubirii… cei 16 ani ai mei cu Victor Socaciu”, despre povestea lor. Artistul și jurnalista au divorțat în anul 2012. După separare, Marina l-a acuzat pe Victor că a înșelat-o cu impresara lui, Brândușa Simion, cea care ulterior i-a devenit ultima soție.

Cartea Marinei Almășan s-a lansat pe 5 mai 2022, iar Brândușa susține că nu intenționează să o citească, dar că ar putea-o răsfoi, în eventualitatea în care ar avea această ocazie.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!