Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

De Unica.ro, pe

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Cântărețul de muzică folk a fost căsătorit de patru ori. Prezentatoarea TV Marina Almășan a fost a treia soție a acestuia, iar Brândușa Simion a patra.

Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

După decesul artistului, Marina a scris cartea „Ceasul iubirii… cei 16 ani ai mei cu Victor Socaciu”, despre povestea lor. Artistul și jurnalista au divorțat în anul 2012. Din mariajul lor a rezultat un fiu, Victor Jr., acum în vârstă de 25 de ani.

Solistul mai are două fiice, Iulia, alături de prima soție, Doina, și Alessia Ana-Maria, dintr-o relație cu o femeie din Sibiu. Din al doilea (cu actriță Cornelia Pavlovici) și al patrulea mariaj cântărețul nu are copii.

Victor SocaciuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

După separare, Marina l-a acuzat pe Victor că a înșelat-o cu impresara lui, Brândușa Simion, cea care ulterior i-a devenit ultima soție.

Cartea Marinei Almășan s-a lansat pe 5 mai, iar Brândușa susține că nu intenționează să o citească, dar că ar putea-o răsfoi, în eventualitatea în care ar avea această ocazie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

Marina Almășan a avut COVID-19: „Un virus care m-a atacat mișelește”

Cu ce se ocupă fiul lui Victor Socaciu și al Marinei Almășan

Marina Almășan, noi dezvăluiri după decesul fostului soț, Victor Socaciu

„Nu mă tentează deloc să o citesc. În niciun caz. Cu atât mai puțin să dau bani pe ea! Nu văd de ce aș face asta!”, a declarat Brândușa Simion pentru Impact.

Văduva artistului nu intenționează să scrie despre povestea lor de dragoste.

„Nu am renunțat la ideea de a nu scrie nimic despre Victor Socaciu, în ceea ce mă privește. Sau, dacă totuși am să scriu, am să păstrez pentru mine și pentru familia mea. Uneori, timpul estompează amintirile. Nu voi publica nimic din asta pentru marele public. Victor Socaciu a scris destul! E suficient! El va trăi prin muzica sa, dar și prin ceea ce a scris! Consider că a scris el suficient, așa că nu văd rostul vreunui posibil adaos din partea mea!”, a completat.

„Există unele piese neterminate. Nu știu dacă voi apela la unul sau mai mulți dintre prietenii lui apropiați pentru a le finaliza. E o decizie dificilă, asupra căreia nu m-am hotărât încă! Voi vedea!”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!