Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 13:06

După ce Leonard Miron a făcut o serie de acuzații la adresa ei, Marina Almășan a răspuns. Fostul coleg de la TVR a numit-o „hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR”.

Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept pentru care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om (și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile.

E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat (nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesă și să ia bani de la TVR. Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale”, a spus Marina Almășan pentru Fanatik.

Marina AlmășanIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Miron a spus și că „mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană”, iar Marina Almășan a declarat că acesta a primit bani de la postul public de televiziune în perioada în care jobul lui nu se mai desfășura pe micul ecran.

Marina Almășan: „Ți-am constatat, în ultima vreme, dorința disperată de a fi băgat în seamă cu orice preț”

„Dragă Leonard Miron! Sunt absolut sigură că, dacă soțul tău – care pare a fi un bărbat inteligent și rafinat – ar ști cu ce te ocupi, te-ar povățui de bine. Ți-ar spune, cred: «Dacă tăceai, filozof rămâneai». Sunt, din câte știu, primul realizator care, alături de regizorul Luminița Dumitrescu, te-a băgat în seamă, la începutul anilor ‘90, dându-ți ocazia să-ți începi cariera de prezentator. Dar sunt obișnuită cu genul acesta de oameni, capabili să tragă scaunul până și de sub picioarele celor care i-au ajutat cândva.

Ți-am constatat, în ultima vreme, dorința disperată de a fi băgat în seamă cu orice preț și de a fi reprimit în TVR, instituție pe care ai trădat-o în repetate rânduri și pe care, de la mantinelă, o critici cu orice ocazie. Și… cum poți mai bine ieși din anonimat, decât agățându-te de niște nume care – bune sau rele, cum or fi ele – au făcut istorie în TVR și… «încă mai vând». (…)

Niciodată nu ți-am negat inteligența și talentul, însă, se știe, acestea nu au făcut întotdeauna casă bună cu caracterul. («Nu te plânge că ești strivit, dacă te-ai născut vierme» – Immanuel Kant). Iar aberațiile pe care le-ai emis, de data aceasta nu doar pe blogul tău, ca de obicei, ci și public, te descalifică total. Vorbești, bunăoară, de mariajele mele pline de interes, cu oameni influenți care mi-ar fi netezit cariera și… mă bagi în ceață (oricum, nu m-aș fi așteptat chiar la tine să ataci problema căsniciilor mele).

De fapt, ca să fiu sinceră, nu înțeleg nici măcar la ce mariaje te referi: la cele reale – adică la inginerul și mai apoi la folkistul care mi-au stat alături și care numai persoane influente nu erau în materie de TVR, sau la mariaje metaforice, ale căror semnificații numai de tine văzute, mie îmi scapă? Oare nu crezi că, dacă aș corespunde descrierii tale (hienă oportunistă) cel de-al patrulea deceniu în TVR m-ar fi găsit, poate, «la butoane» și nu «la munca de jos»? (…) Leo, zău așa?

Te iei de Andreea (n.r. Andreea Marin), măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care de o sută de ani n-o mai vede publicul, [dar] tot știe de unde s-o ia?”, a mărturisit Marinei Almășan, făcând referire și la acuzațiile pe care Miron i le-a adus Andreei Marin.

Declarațiile lui Leonard Miron despre Marina Almășan

„Eu cu Marina ne știm din 1990, de la Veniți cu noi pe programul 2. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană. Ea a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare.

Eu o admir pe Marina pentru că are puterea asta, «flexibilitatea» asta. Reacția mea a fost o reacție, băi, din toți ăia care sunt jurnaliști și au coloană vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea.

Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrișor, și oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge și nu știe că poate pica ceva”, a spus el, tot pentru Fanatik.

Foto: Facebook

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!