Leonard Miron, atac dur la adresa colegilor din TVR: „Emisiunea Andreei Marin este un fel de promovare a prietenilor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 martie 2021, 12:44

Fostul realizator și prezentator de la TVR, Leonard Miron (51 de ani), a făcut o serie de declarații neașteptate cu privire la colegii din breasla sa.

Leonard Miron spune că este de-a dreptul revoltat de felul în care este gestionat bugetul Televiziunii Române și atacă unele dintre numele mari ale showbiz-ului românesc, precum Andreea Marin, Alina Sorescu și Marina Almășan.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei… Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi, nu are o audienţă – , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR. Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului. Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţări clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale”, a spus Miron, potrivit fanatik.ro.

Foto – Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!