Marina Almășan, noi dezvăluiri după decesul fostului soț, Victor Socaciu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 18:05

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Cântărețul de muzică folk a fost căsătorit de patru ori. Prezentatoarea TV Marina Almășan a fost a treia soție a acestuia. Artistul și jurnalista au divorțat în anul 2012. Pentru binele fiului lor, Victor, cei doi au rămas în relații bune.

Marina Almășan, noi dezvăluiri după decesul fostului soț, Victor Socaciu

De curând, prezentatoarea TVR a oferit noi declarații despre fostul mariaj cu Victor Socaciu, dar și despre fiul lor. „Victor a fost un om pe care l-am iubit foarte mult și trag după mine o neînțelegere a finalului atât de tragic și de neașteptat al căsniciei noastre. O să scriu despre asta. Mi-am promis chiar să scriu o carte despre povestea noastră, care are iz de telenovelă de la un capăt la altul”, a declarat Marian Almășan la România TV, potrivit WOWbiz.

După divorț, Marina și Victor s-au luptat în instanță pentru stabilirea pensiei alimentare a fiului lor. Din punctul de vedere al prezentatoarei, fiindcă artistul s-a stins din viață, este alegerea fiului ei dacă va dori să lupte pentru ceea ce i se cuvine de la tatăl său.

Marina Almășan Victor SocaciuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

„La cum îl cunosc pe Victor, el este un om care fuge de astfel de situații. Nu știu ce se va întâmpla, lumea din jur îmi spune că ar trebui să lupte, că are dreptul de a primi de la tatăl său o parte din ce i se cuvine. Sincer, este lupta pe care el trebuie să o ducă”, a mai declarat Marina Almășan.

După separare, Marina l-a acuzat pe Victor că a înșelat-o cu impresara lui, Brândușa Simion, cea care mai târziu i-a devenit soție. „Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj. Din acel moment, Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani”, a declarat jurnalista pentru Impact, după decesul solistului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

Marina Almășan a avut COVID-19: „Un virus care m-a atacat mișelește”

„Cred că pe undeva a fost și „pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit… Acum, Victor nu mai aparține niciunei femei”, a mai spus.

„Le aparține tuturor deopotrivă. Tuturor românilor care i-au iubit muzica și sper să-i păstreze în memorie și în suflet cântecele. Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani”, a încheiat. Marina nu a fost prezentă la înmormântarea artistului.

„Am stat foarte mult timp în cumpănă pentru că sufletul meu e împărțit în două. Jumătate ar fi vrut să fie acolo. Cealaltă jumătate mi-a spus că nu este locul meu acolo, pentru că este familia lui actuală, care are dreptul să-și plângă omul. Am observat la priveghi că soția lui actuală, în momentul în care am apărut, a dispărut total cât am stat lângă Victor, jumătate de oră”, a explicat.

„O înțeleg, e firesc, și eu aș avea acest sentiment de vinovăție față de o familie pe care am spulberat-o cândva și nu am vrut să-i stric momentul înmormântării văzându-mă acolo. Și cred că e mai bine așa, să fie el alături de femeia lângă care și-a încheiat viața și cei trei copii la căpătâi”, a mai spus.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!