Marina Almășan: „Victor Socaciu a fost ‘ajutat’ să plece mai devreme!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 21:07

Marina Almășan a făcut o serie de noi mărturisiri neașteptate cu privire la moartea fostului său soț, Victor Socaciu. Amintim că marele cântăreț de folk s-a stins din viață în urmă cu două luni, pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Marina Almășan a fost atunci cea care a anunțat trecerea în neființă a fostlui soț, postând pe rețelele de socializare următorul mesaj:

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Victor Socaciu avea probleme renale grave, făcuse un transplant de rinichi în urmă cu trei ani, suferea de diabet și în primăvara anului 2021 a trecut prin COVID-19.

Citeşte şi: Alina Pash, reprezentanta Ucrainei la Eurovision 2022, scoasă din concurs. Care e motivul

Citeşte şi: Imagine emoționantă, devenită virală în online. Ce face un grup de femei la sub 0°C pe străzile din Ucraina, după atacurile Rusiei

Citeşte şi: Anca Serea, despre izbucnirea războiului din Ucraina: „Mă rugam să nu se întâmple! Cu toții suntem, cumva, răspunzători”

Citeşte şi: Ce simptome a avut Cătălin Botezatu înainte să-și descopere cancerul

Recent, în cadrul unui interviu acordat publicației OK!Magazine, Marina Almășan a spus că regretă că nu a putut fi alături de Socaciu în ultimele luni de viață ca să-l ajute. Vedeta de televiziune se simte acum vinovată pentru că nu a avut cum să fie lângă regretatul artist, spunând că “ar fi fost ajutat” să plece atât de devreme din rândul celor vii. Întrebată care a fost episodul în care a simțit că viața o încearcă mai mult dect ar trebui, Marina Almășan a răspuns:

Cu siguranţă, finalul poveştii mele cu Victor şi neputinţa mea de a fi lângă el până la final, ajutându-l să-l împingă pe acesta cât mai mult cu putinţă. După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte ( nu uitaţi că nu sunt numai o “fostă soţie” , ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost “ajutat” să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!