Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 11:26

Marina Almășan a decis să vorbească deschis despre relația pe care a avut-o cu fostul soț, regretatul Victor Socaciu. Au trecut două săptămâni de la trecerea în neființă a îndrăgitului cântăreț de muzică folk, iar acum Marina Almășan a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la perioada mariajului cu artistul.

Almășan a divorțat de Socaciu în 2012, după o căsnicie de 16 ani, din care a rezultat un fiu, Victoraș. Ruptura dintre cei doi a fost presărată cu multe scandaluri, acuzații de infideliate și războieli prin tribunale. Celebra prezentatoare de televiziune spune că Victor Socaciu a înșelat-o cu impresara lui, Brândușa Simion, femeia care mai târziu i-a devenit soție.

Marina Almășan are de gând să scrie o carte despre viața pe care a avut-o pe când Socaciu îi era soț.

Nu am făcut decât să respect lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj. Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani.

Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit… Acum Victor nu mai aparține niciunei femei.

Le aparține tuturor deopotrivă. Tuturor românilor care i-au iubit muzica și sper să-i păstreze în memorie și în suflet cântecele. Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani –  a declarat Marina Almășan, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Marina Almășan, reacție neașteptată după externarea lui Victor Socaciu. Ce spune despre fostul soț

Citeşte şi: S-a stabilit cauza morții actriței Betty White. Ce scrie în certificatul de deces

Citeşte şi: Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

Citeşte şi: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

Legat de relația lui Victor Socaciu cu părinții ei, prezentatoarea a spus că ei l-au acceptat cu greu și doar de dragul Marinei.

Părinții mei nu au fost din cale-afară de încântați că le aduc în casă un ginere artist. De vină nu erau decât prejudecățile, ai mei neavând ce altceva să reproșeze alegerii mele. Dincolo însă de orice, amândoi, și mama și tata au sfârșit prin a fi  extrem de mulțumiți văzându-mă pe mine radiind de fericire.

Îl iubeam pe Victor până la cer și înapoi (se citea lesne pe chipul meu) , dar și el pe mine la fel, viața noastră de familie se construia încet și temeinic, așa că ai mei au trebuit, în scurtă vreme, să-și înghită prejudecațile odată pentru totdeauna – a adăugat Marina Almășan.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!