Marina Almășan, reacție neașteptată după externarea lui Victor Socaciu. Ce spune despre fostul soț

De Unica.ro, pe

Marina Almășan (59 de ani), una dintre fostele soții ale lui Victor Socaciu a făcut, de curând, o delcarație cu privire la starea actuală de sănătate a artistului. După divorț, cei doi nu au rămas în relații bune.

“M-aş bucura să pot spune că relaţiile cu Victor Socaciu sunt bune, civilizate. Din păcate, nu e aşa”, spunea pretentatoarea de televiziune acum câțiva ani.

Acum, Marina Almășan s-a declarat neinteresată de problemele de sănătate ale fostului soț.

„Nu mai sunt de zece ani cu el. Nu am mai vorbit nici după ce s-a externat. Am aflat de problemele lui de sănătate întâmplător, de la un medic cunoscut, că a fost internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Nu știu care e starea lui, nu am vorbit deloc cu el. Nici eu, nici băiatul.”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Marina Almășan, la cuțite cu Leonard Miron

În primăvara acestui an, între Marina Almășan și Leonard Miron a pornit un scandal de proporții. Miron este cel care a acuzat-o primul pe Marina, numind-o „ o hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR”.

Citeşte şi: Elena Lasconi, nemulțumită de salariul de primar: „La Pro TV câștigam acești bani în 40 de minute!”

Citeşte şi: După despărțirea de Mr. Pink, Monica Gabor a rămas cu vila acestuia din Malibu

Citeşte şi: Cum a slăbit Cuza de la „Noaptea târziu” cinci kilograme în doar câteva zile

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol și-au luat bonă? Cine are grijă de Josephine când cei doi se relaxează

În mod evident, Marina a avut o reacție dură cu privire la acuzele lui Leonard Miron.

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept pentru care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om (și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat (nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesă și să ia bani de la TVR. Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale”, a spus Marina Almășan, în luna martie a acestui an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!