Smiley și Gina Pistol și-au luat bonă? Cine are grijă de Josephine când cei doi se relaxează

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 16:21

Gina Pistol (40 de ani) și Smiely (38 de ani) se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi o iau pe micuța Josephine (8 luni) cu ei, peste tot pe unde merg, iar zilele trecute toți trei au fost zăriți în centrul Capitalei. Ei nu au ieșitla plimbare singuri, ci însoțiți de un prieten și de o prietenă, relatează cancan.ro. După ce au făcut câteva cumpărături și s-au plimbat un pic pe străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului, cei cinci s-au așezat la o terasă pentru a savura o limondă. Interesant este că aproximativ pe durata perioada plimbării, femeia care era cu Smiley și Gina a avut grijă de micuța Josephine, fiind un fel de bonă pentru fetiță.

De ce nu vor Smiley și Gina Pistol să arate public chipul fetiței lor

Până în momentul de față, Smiley și Gina au refuzat să arate public chipul fetiței lor. Cuplul a publicat pe rețelele de socializare o mulțime de fotografii în care apar împreună cu fetița, dar niciodată nu au permis să i se vadă fața. În urmă cu câteva zile, Smiely a ținut să vorbească deschis despre acest subiect și să le explice tuturor care este adevăratul motiv pentru care nici el, nici Gina, nu vor să-i dezvăluie public chipul lui Josephine.

“Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă “Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a spus Smiley.

Gina Pistol, despre greutățile prin care a trecut până să nască

Acum este o mămică fericită și o mamă împlinită, dar până să o aducă pe lume pe Josephine, Gina a trecut printr-o mulțime de probleme legate de sarcină.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție: «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?». Întrebarea asta mi se pare că este foarte intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia aceea (…) După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care încercam să o mențin cu greu în sufletul meu. De fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam «când o să fiu pregătită, când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, explica Gina, la sfârșitul lunii august.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!