Elena Lasconi, nemulțumită de salariul de primar: „La Pro TV câștigam acești bani în 40 de minute!”

De Unica.ro, pe

Elena Lasconi a revenit pe micile ecrane pe post de prezentatoare pentru o emisiune matrimonială. Jurnalista, care a plecat anul trecut de la Pro TV pentru a deveni primar al municipiului Câmpulung Muscel, va avea rolul de ofițer al Stării Civile într-un show denumit “Căsătoriți pe nevăzute”.

„Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă. Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante”, a spus Elena Lasconi la scurt timp după ce a acceptat propunerea Pro TV-ului.

Citeşte şi: Care va fi numele Simonei Halep după căsătorie

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar

Citeşte şi: Alanis Morissette a fost violată în adolescență: „Nu am dezvăluit până acum…”

Citeşte şi: Elena Lasconi, apostrofată de locuitorii din Câmpulung pentru că se reîntoarce pe micile ecrane

Elena Lasconi a fost recent invitată în emisiunea “La Măruță” și a dezvăluit ce salariu are ca primar. Jurnalista a mărturisit că banii sunt mai puțini, față de cât câștiga ca reporter Pro TV, iar volumul de muncă este mai mare.

“Vreo 9000 și ceva de lei, dacă nu mă înșel. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, i-a spus Elena Lasconi lui Cătălin Măruță.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!