Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 00:03

Carmen Iohannis (60 de ani), Prima Doamnă a României, a fost cea mai așteptată prezență la deschiderea noului an școlar.

Soția președintelui României, Klaus Iohannis (62 de ani), este profesoară de limba engleză la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și s-a prezentat la festivitatea de deschidere a anului școlar într-o ținută cochetă. Carmen Iohannis a purtat o rochie alba imprimată cu flori albastre și un bolero alb, pe deasupra. Vedeta ținutei Primei Doamne a fost geanta sa roșie.

Citeşte şi: Ce au în comun Carmen Iohannis și viitoarea primă doamnă a Americii?

Anul trecut, soția lui Klaus Iohannis a purtat tot o rochie înflorată. Vestimentația Primei Doamne a României este aleasă de Andreea Tincu, designer vestimentar cu care doamna Iohannis colaborează din 2015.   

Cum s-au cunoscut soții Iohannis

Carmen Iohannis este căsătorită cu președintele Iohannis din 1989. Doamna Iohannis provine dintr-o familie catolică din satul Sântu, județul Mureș. Tatăl, Ion Lăzurcă, a fost blănar, o meserie bănoasă la vremea respectivă. În copilărie, Carmen a studiat pianul și a luat lecții de balet. Pe Klaus Iohannis l-a cunoscut pe când avea 22 de ani, în timpul studenției. Carmen și Klaus s-au căsătorit șapte ani mai târziu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!