Ana-Maria Socaciu, despre cât de mult l-a adorat pe regretatul Victor Socaciu: „Dacă nu-mi era tată, m-aș fi îndrăgostit platonic de el”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iunie 2022, 13:44

În urmă cu șase luni, pe 27 decembrie 2021, s-a stins din viață cântărețul de muzică folk Victor Socaciu, la vârsta de 61 de ani. Artistul a fost căsătorit de patru ori. Prima soție, Doina, i-a adus pe lume o fiică, Iulia. Au urmat căsătoria cu actrița Cornelia Pavlovici, din care nu au rezultat copii. A treia oară, Socaciu a luat-o de soție pe prezentatoarea de televiziune Marina Almășan, cu care are un fiu, Victoraș Jr. Din ultimul mariaj, cu o femeie din Sibiu, regretatul artist are o fiică, Alessia Ana-Maria.

Cea din urmă fiică, Ana-Maria, a povestit într-un interviu recent despre dragostea pe care i-a purtat-o tatălui și despre durerea și dorul pe care le resimte și acum la fel de puternic ca acum șase luni. Ana-Maria Socaciu spune că își visează constant tatăl și îi simte mereu prezența.

Îl simt aproape zi de zi. În primele 3 luni îl visam foarte des, acum îl visez mai rar, dar îl simt lângă mine mereu – a spus fiica lui Socaciu, pentru ego.ro.

Ana-Maria Socaciu, despre cât de mult l-a adorat pe regretatul Victor Socaciu: "Dacă nu-mi era tată, m-aș fi îndrăgostit platonic de el"

Ana-Maria era adesea răsfățată de tatăl ei, iar ei cel mai mult îi plăcea să-i cânte:

Tata efectiv nu pierdea nicio ocazie să mă facă să mă simt iubită de el! Pentru mine răsfățul cel mai dulce era să-și ia chitara în mână și să mă întrebe: ce să-ți cânt? Tata și mama au fost în relații bune, ca dovadă că la toate evenimentele de familie participau amândoi și chiar l-am auzit pe tata cum îi mulțumea mamei pentru modul în care m-a crescut. Cred că a fost unul dintre cele mai prețioase momente pentru mine, să-mi văd tatăl mândru de mine și totodată recunoscător pentru toate eforturile mamei mele!

Citeşte şi: Marina Almășan și fiul ei au presimțit decesul lui Victor Socaciu

Citeşte şi: Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

Citeşte şi: Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, atac nou la adresa iubitei lui Reghecampf: „Cum a ajuns fetița asta atât de aproape de noi? Până închid ochii, tot aflu!”

Ana-Maria Socaciu a mai precizat regretatul artist este idealul ei de bărbat, iar dacă nu i-ar fi fost tată, s-ar fi îndrăgostit platonic de el:

Toată lumea îmi spune cât de mult semăn eu cu tata, atât fizic cât și sufletește, dar eu cred că noi toți, copiii lui, am luat ceva de la el. Tata este pentru mine o icoană a bunătății, dar și un bărbat complet care dacă nu mi-ar fi fost tată, sigur m-aș fi îndrăgostit platonic de el! Este idealul meu de bărbat!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!