Ștefan Stan, primele declarații după ce soția lui a fost transportată de urgență la spital

De Unica.ro, pe

Ștefan Stan și soția lui, Simona, au ajuns de urgență la spital pe 8 februarie 2022. Cu doar câteva zile înainte, Simona a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță, Mira. Cuplul mai are împreună o fiică, Elif, în vârstă de 1 an.

„Suntem pe drum spre spital. Avem probleme, nu știu ce s-a întâmplat. Soția mea nu e bine, chiar nu e bine”, a declarat Ștefan Stan pe 8 februarie, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Ștefan Stan, primele declarații după ce soția lui a fost transportată de urgență la spital

Ștefan Stan, primele declarații după ce soția lui a fost transportată de urgență la spital

Ulterior, contactat de aceeași publicație, Ștefan a declarat: „Nu vreau să discut despre asta cu nimeni. E ok. O să fie ok”. A doua fiică a cuplului s-a născut prematur, la 36 de săptămâni, prin operație de cezariană.

„Sentimentele se repetă, aceleași emoții, aceleași trăiri, probabil au o intensitate mai mică, pentru că deja sunt obișnuit, dar… Intensitate mai mică puțin zis, pentru că s-a născut prematur și stai puțin cu teamă, ca părinte. S-a născut la 36 de săptămâni. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, lângă ele”, a declarat Ștefan Stan pentru CANCAN.

„Botezul va avea loc când se vor relaxa toate lucrurile, dar sperăm să facem petrecerea pentru amândouă, în aceeași zi. Așa, biserica și botezul, probabil că prin mai, iunie”, a mai spus artistul.

Ulterior, cântărețul a mărturisit pentru WOWbiz: „S-a umplut casa de fericire și gălăgie. Mira este foarte bine, încă se adaptează la mediul de acasă și noi pe lângă ea. În rest toate bune și frumoase!”.

„A fost o zi cu multă încărcătură emoțională, deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni, când Elif nu doarme cu mine și, bineînțeles, emoțiile de dinaintea nașterii. Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a doua oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie. Nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă! 🙏🏻 Vă mulțumesc pentru mesajele primite! 🤗”, a scris Simona Stan în mediul online, după nașterea Mirei.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

Alexandra Stan susține că artistele de succes sunt rezultatul bărbaților din viața lor. Cum a reacționat Delia

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre viața cu doi copii: „De trei luni și jumătate nu dormim”

„Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și două luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, declara Ștefan Stan anul trecut, în emisiunea „Teo Show”.

Ștefan și Simona s-au căsătorit civil în noiembrie 2019. „Eu și Simona am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu”, mai mărturisea artistul în trecut.

Ștefan Stan a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului trofeu „Vocea României”, în echipa artistului Smiley.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!