Speak, despre fosta relație cu Adelina Pestrițu: „Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 16:42

Speak (35 de ani) și Adelina Pestrițu (34 de ani) s-au despărțit în toamna anului 2016, după 2 ani și jumătate de relație. Din ianuarie 2020, Speak este logodit cu artista Ștefania Codreanu (25 de ani). Din iulie 2019, Adelina este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 3 ani.

Speak, despre fosta relație cu Adelina Pestrițu: „Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

Invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar (40 de ani), Speak a vorbit, printre multe altele, și despre fosta relație cu Adelina Pestrițu.

Speak, despre fosta relație cu Adelina Pestrițu: „Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți”, a explicat artistul.

„O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent (n.red.: moldovenesc), pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a mai spus. „Da, fata din relația… (n.red.: a încercat să îl schimbe)”, a spus Speak, completat de Morar, „bine-cunoscută”.

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului”, a continuat.

„Am împlinit 30 de ani singur, acasă. Nu m-a căutat nimeni (n.red.: în afara familiei) pentru că am renunțat la viața mea de dinainte, mi-am trăit viața prin prisma relației. Și, când s-a terminat, am rămas singur”, a mai declarat. „Pe moment, a fost ceva îngrozitor (n.red.: despărțirea), dar, după ce am început să-mi revin, mi-am dat seama că era bine. Ceea ce trăiesc acum… Doamne-ajută. Sunt două lumi diferite. Atât de marcat am fost. Se poate și așa? Păi cum?”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

Speak și Ștefania, despre hotelul în care au fost izolați în Jakarta: „Rău, ceva îngrozitor”

Are sau nu iubita lui Speak operații estetice? A clarificat speculațiile

Speak și Ștefania, noi detalii despre nuntă: „Cea mai mare petrecere”

„Mi-am dat seama că eu și Ștefania suntem coechipieri pe și de viață. Ne ajutăm foarte mult unul pe altul, ne susținem unul pe altul, fără nimic murdar, fără niciun interes. Suntem total diferiți. N-avem aceleași gusturi, nimic.

Nu înțeleg cum de suntem împreună, dar numitorul comun dintre noi este educația și ce am învățat de la părinții noștri. Părinții noștri se aseamănă foarte mult, funcționează după aceleași reguli și principii. Fiecare dintre noi are niște goluri, lipsuri, partenerul asta trebuie să facă, să le completeze, nu să creeze altele”, a mai spus Speak.

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni. Pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram; YouTube, Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!